Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dawet08

Casio PRW 3000 4er

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy;)

I odrazu pisze ze prosze przeniesc moj temat do dobrego dzialu bo i tak nie wiem w jakim dziale mam pytac;p

A wiecc pytanie. Chcialbym dowiedziec sie opinni o tym zegarku. Chce go nabyc. Jest moze jakis lepszy i tanszy albo lepszy i za mala doplata .. i gdzie taki kupic zeby nie trafic na podrobke;) pozdrawiam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18eae4871bad83cff3010e70f0a8707e.jpg

Oczywiscie jest to Casio prw 3000 4 er..

I takie jeszcxe pytaniee ile trzyma w nim bateriaa..?;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zyjecie?;p hallo. Ktos cos wie na temat tego zegarka;p pomocy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ma akumulatorek ładowany na światło (solar), więc jeżeli się go nosi, to się nie wyczerpuje. Oczywiście po iluś tam latach akumulatorek też będzie do wymiany, ale to dłuższy czas (jeżeli nie będzie zepsuty).

Czy można znaleźć lepszy/tańszy/droższy? Zależy czego szukasz, czy są potrzebne wszystkie funkcje (protrek 3000 jest "wszystkomający"). Można poszukać G-shocka - np. Rangeman, który ma podobne funkcje, przy czym jest bardziej masywny (i pewnie wytrzymały). Niektóre Casio - zarówno z rodziny Protrek, jak i G-shock, jak i inne -  mają takie funkcje, niektóre owakie - zależy czy potrzebujesz kompasu, czy np. wysokościomierza.

Możesz popatrzeć na zegarki Suunto, ew. Tissot T-Touch ekspert - sporo droższe.

Miałem pewien czas takiego Protreka i jest to na pewno świetny zegarek. Oczywiście trzeba sobie zdawać sprawę z np. specyfiki działania barometru/wysokościomierza, żeby potem nie być zawiedzionym, że "źle działa".

PRW 3000 nie jest za duży, tzn. będzie pasował nawet na szczupłą rękę. Dla niektórych brak masywności może być wadą, może zaletą, co kto lubi.

Co do tego gdzie kupić - ja osobiście sugerowałbym autoryzowane źródło, bo jednak zegarek trochę kosztuje i lepiej nie ryzykować problemów z gwarancją. Niektórzy sprzedawcy na allegro (np. bigben_pl) mają zegarki nieco taniej niż w sklepach i z oficjalną gwarancją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielkie za udzielenie pomocy i informacji;) zegarek bardzo mi sie podoba jak i z zewnatrz jak i z funkcji;) wiec bede sie przymierzal do zakupu jego;) odwiedze profil bigben napewno;) dziekuje jeszcxe raz i pozdrawiam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BigBen jest też obecny na Allegro pod kontem Sequndus, masz też np. sprzedawcę Daymon-trade, zegarki pochodzą z prywatnego importu, masz gwarancję tylko sprzedawcy, ale czasem są trochę tańsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ile by kosztowala wysylka? to jest prywatny sprzedawca czy firma amazon? i jak z gwarancja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety zegarki z amerykańskiego amazonu nie są wysyłane do Polski, mój przywiezie mi znajomy,

dlatego napisałem że jeśli masz możliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@dawet08: Kupiłeś ten zegarek? Możesz napisać coś o nim?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś ma ten wypust z dodatkowym paskiem nylonowym w zestawie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.