Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

halski7

Longines Conquest model L3.657.4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie 

Mam możliwość zakupu tego zegarka i nie jestem pewien co do autentyczności. Widziałem taką replikę  za 199 $.Nie pytam o cenę bo wiem,że np w UK kosztuje 1100 funtów natomiast mogę go zakupić za około 350-400 funtów.Zegarek niecały rok,bez dokumentacji i bez zapasowych ogniw do bransolety,lekkie otarcie na bransolecie,poza tym stan bardzo dobry.Prosiłbym o opinię.Załączam kilka zdjęć

Dziękuję

post-63338-0-94847400-1411935441_thumb.jpg

post-63338-0-24859300-1411935676_thumb.jpg

post-63338-0-28384900-1411935819_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rownież potwierdzam oryginalność tylko przepolerowac i nosić ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek oryginalny, cena taka sobie.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze te pieniądze można wyrwać HydroConquest'a. Jak wczoraj patrzyłem, to na allesro leżal za 2 kółka pln.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla porządku domknę Koledze temat i podpowiem, że za 199 $ mógł Kolega zobaczyć fałszywkę, podróbkę czy też po polsku- angielsku mówiąc "fejka".

Repliką nazywają taki zegarek Ci którzy chcą takie coś zalegalizować w świadomości innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez kompletnej bransy, papierów i pudła, to ta cena jest z d*py wyciągnięta moim zdaniem. Wygląda jakby ktoś komuś zdjął zegarek z ręki i chce sprzedać :P Jak odda za 250, to można pomyśleć nad tym.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za opinie i sugestie,rzeczywiście cena trochę zawyżona,ponadto brakuje malutki fragment bransolety widoczny na zdjęciu,zaraz poniżej koperty na godz.6. Wygląda, że był przyklejony jakimś klejem i odpadło,pewnie nie będzie to tani koszt zamówienia tego segmenciku.

Dziękuje raz jeszcze i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero po dokładnych olędzinach foto widać, że to Conquest Ceramic. Czyli teoretycznie cena nie taka straszna w stosunku do bazowej, ale z kolei ten model nie był zbyt udany i były na forum opisywane przypadki odpadnięcia ceramiki pierścienia lub bransolety. Lepiej poszukać stalowego conquesta autoamat, myślę, że za 400 funtów znajdziesz z papierami pudełkiem i w ładnym stanie.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.