Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

igory76

Pasek gumowy do Tudora BB

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedł mi szalony pomysł do głowy by kupić do Tudora Black Bay jakiś gumowy pasek tylko dobrej jakości a może nawet w jakimś innym kolorze niż czarny

Nie znam na paskach gumowych poza tym że mam Boneto (chyba tak to się nazywa, te co pachną ładnie)

dajcie znać co wynika z waszego doświadczenia co warto kupić, najlepiej by pasowało oryginalne zapięcie czy 22/18

Z góry dziękuję za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj w Morellato, Horido np. Nie wiem, czy dobierzesz taki rozmiar, ale silikon jest dość łatwo przyciąć, jeśli ktoś ma wyczucie.

Ostatnio kupiłem silikonowy pasek z Diloya, czarny z kolorowym przeszyciem, bardzo mięciutki, świetnie się układa i cena na poziomie 30-40 zł, ma fajną, matową powierzchnię, myślę że fajnie by się komponował z BB, niestety tylko rozmiarówka 22/20, 20/18 itd. Nie ma konfiguracji o której myślisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.