Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jacek_25_25

Zapytanie o gwarancję Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam takie pytanie. Przedłużyłem gwarancję na zegarek o 3 lata. Ale w przelewie mam inny adres niż na fakturze, który otrzymałem od nich. Czy nei będzie problemu przy ewentualnym ( oby nie ) skorzystaniu z gwarancji ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że nie będzie problemu.

Ważne, że masz potwierdzenie przelewu na poprawny rachunek banku i podbitą gwarancję.

Ostatnio pytałem o uwzględnienie gwarancji do zegarka, gdzie nie miałem paragonu tylko podbitą gwarancję i koleś mówił, że nie ma problemu więc tymbardziej z innym adresem problemu być nie powinno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior dziękuję bardzo. Otrzymałem potwierdzenie z Zibi,że musi być podpięte potwierdzenie przelewu do karty gwarancyjnej i to wystarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak kupię od kogoś z allegro to jak przedłużyć gwarancję? 

A to zależy od kogo kupisz :) 

Jeśli z gwarancją Zibi to powinieneś dostać kwitek na przedłużenie gwarancji ( jeśli go nie ma to wejdź na stronę zibi i tam znajdziesz potrzebne informacje )

Jeśli bez karty Zibi to nie przedłużysz jeśli sprzedawca nie oferuje takiej opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Mam takie pytanie. Przedłużyłem gwarancję na zegarek o 3 lata. Ale w przelewie mam inny adres niż na fakturze, który otrzymałem od nich. Czy nei będzie problemu przy ewentualnym ( oby nie ) skorzystaniu z gwarancji ? :)

Może komuś się przyda ta informacja w przyszłości:

Kupiłeś zegarek w Zibi Detal ( czyli sklepach Time Trend )

Gwarancję świadczy jednak Zibi Techno i to właśnie na jego konto trzeba wpłacić pieniądze za przedłużenie gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może komuś się przyda ta informacja w przyszłości:

Kupiłeś zegarek w Zibi Detal ( czyli sklepach Time Trend )

Gwarancję świadczy jednak Zibi Techno i to właśnie na jego konto trzeba wpłacić pieniądze za przedłużenie gwarancji.

Dzięki za informację. Na szczęście przelew poszedł na Zibi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.