Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rebrow

Casio g-shock g-9300-1er vs gw-9200-1er

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wreszcie mogę pisać posty jako nowy forumowicz.

Mam dylemat,problem z wyborem pomiędzy dwoma klasykami g-9300-1er vs gw-9200-1er, mój charakter pracy służba mundurowa, będzie on ze mną na codzień.

Z jednej strony 9300 uszczelniony,wydaje się bardziej wytrzymały i ma kompas oraz solar. Zaś 9200 to również klasyk.

Drodzy forumowicze doradźcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie przypadkiem 1ER? cyfra to rodzaj wersji kolorystycznej 1 - czarny, ER wersja na europę

Jak służba mundurowa to podpowiem że koledzy po fachu wybrali Casio G-9300-1ER
Zegarek taktyczny dla FORMOZY - 
szczegóły tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/110242-zegarek-taktyczny-dla-formozy/

Jeżeli jednak ma być klasyk to ja bym klasykiem raczej nazwał 5600  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wybrali, to nie wiem, raczej ktoś ze sztabu wybrał i kto chce, to nosi. W większości przypadków są to ludzie z logistyki ;) Nie ma z góry narzucone, że masz mieć, to czy tamto, nosisz to co jest wygodne, przydatne.

Trzeba by było sprawdzić, co wybrali żołnierze z JW Komandosów, Grom, Agat i Nil...

Wracając do tematu, to dla mnie na plus:

- riseman: tough solar, wave ceptor, barometr, reszta to bajery;

- mudman: tough solar, kompas, bardziej przyjemny w użytkowaniu pasek i moim zdaniem lepiej układa się na nadgarstku ( ale, to moje zdanie )

Najlepiej udaj się do sklepu stacjonarnego i poprzymierzaj kilka modeli, a znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Tak na szybko kilka modeli:

GW-6900

GW-5600

AWG-M100

GW-9400

GW-3500

GW-3000 plus w/w przez Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.