Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bachi

Tissot Le Locle na olx.pl podróba,czy orginał?

Rekomendowane odpowiedzi

Zegarek znalazłem tutaj http://olx.pl/i2/oferta/tissot-le-locle-t41-1-423-33-CID87-ID8DR2x.html#:953a8cac3f#gallery

Co mi nie pasuje? Po kontakcie ze sprzedającym dowiedziałem się, że zegarek nie jest nowy(kupiony jakiś czas temu na ebay) i nie ma już gwarancji na niego. Poza tym na zdjęciu zapięcie motylkowe wskazuje na nieoryginalne. Pytanie zasadnicze jak w tytule- fake, czy orginał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinienem to napisać na początku- Witajcie! Jestem tutaj od niedawna. Mam na imię Łukasz i zaczynam swoją przygodę z zegarkami mechanicznymi. Poszukuję jakiegoś niedrogiego, przyzwoitego garniturowca. Tak więc, czytajcie temat od tego momentu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda na oryginał

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda na oryginał

Koperta, werk, tarcza, jak i wskazówki tak. Jednak jakbym miał się doczepić, koronka i pasek niekoniecznie. Gdzieś czytałem, że na zapięciu nie powinno występować "BI". Poza tym korona jakaś taka za mała. Poza tym sprzedający idzie na spore ustępstwo jeśli chodzi o cenę. Trochę to wygląda podejrzanie, zważywszy na to, że zegarek nie jest na gwarancji, a w ogłoszeniu jest napisane, że nowy(!)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.