skaucik 3 #1 Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam. Wszedlem w posiadanie zegarka DOXA 4903, 5344. Mam pare pytan odnosnie tego modelu,a mianowicie interesuje mnie okres jego produkcji, dostępność zamienników koronki oraz ogólne informacje na jego temat. Zegarek wizualnie jest w w dobrym stanie, szkło do polerki, koperta cała, ale muszę zamontować koronkę etc., bo chciałbym go używać. W załączeniu zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armian 10 #2 Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam,A czy na zdjęcie tego co pod deklem możemy liczyć?Koperta wygląda na chromowaną, stylistycznie na lata 60/70 jednak mechanizm będzie bardzie pomocny w dokładniejszym tego określeniu. PozdrawiamA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaucik 3 #3 Napisano 14 Marca 2016 Trochę odkopuję temat założony przez brata, za co przepraszam, ale nie chciałem zakładać bez sensu nowego.Zrobiłem zdjęcie werku, łapie go rdza i nie mogę doczytać się numeru na mechanizmie w celu weryfikacji.Potrafi ktoś pomóc ?Chciałbym go od niego przejąć, bo on nie doceni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach