maka 5 #1 Napisano 19 Czerwca 2015 Dwa pytania o Promastery.1. Citizen Promaster BN4021-02E2. Citizen Promaster BN2021-03ECzy ktoś ma te zegarki zastanawiam się na kupnem jak to wygląda w realu jak się sprawują itd., itp.....Może macie jak tak to coś napiszcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #2 Napisano 22 Czerwca 2015 Chcę sobie kupić coś dużego nie lubię małych zegarków i zastanawiam się nad tymi 2 panami. W grę wchodzą zegarki japońskie bo poza tym, że mi się podobają będą mi czasem służyć funkcjami no i cena do 2.5 tyś jest ok. Mam już kilka dużych maleństw ale jakoś mi mało. Ponawiam pytanie...…..nikt nic tzn. w Polsce nikt nie ma tych zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabe 2 #3 Napisano 22 Czerwca 2015 Ja nie mam tych modeli ale mam promastera radio controlled . Rozważ czy taka ilość informacji na tarczy Cię nie zmęczy. Poza tym poprawne wykonanie. Ale jako "zegar atomowy" jest ok:) Ale też cenna lekcja typu "ile nie wydawac na kwarca". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maka 5 #4 Napisano 23 Czerwca 2015 Mam skyhawk'a i nie jestem zmęczony jak na niego patrzę Cena kwarca..... omega jest droższa.Zegar atomowy/Radio controlled mam w kilku zegarkach i jest ok tylko, że ww modele tego nie mają.A zegarki po prostu mi się podobają i tyle. No i wygląda na to, że tu nikt chyba nie ma żadnego z nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach