Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maka

Pytanie o Promastery BN4021-02E i BN2021-03E

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa pytania o Promastery.

1. Citizen Promaster BN4021-02E

2. Citizen Promaster BN2021-03E

Czy ktoś ma te zegarki zastanawiam się na kupnem jak to wygląda w realu jak się sprawują itd., itp.....

Może macie jak tak to coś napiszcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę sobie kupić coś dużego nie lubię małych zegarków i zastanawiam się nad tymi 2 panami. W grę wchodzą zegarki japońskie bo poza tym, że mi się podobają będą mi czasem służyć funkcjami no i cena do 2.5 tyś jest ok. Mam już kilka dużych maleństw ale jakoś mi mało.

Ponawiam pytanie...…..nikt nic tzn. w Polsce nikt nie ma tych zegarków :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam tych modeli ale mam promastera radio controlled . Rozważ czy taka ilość informacji na tarczy Cię nie zmęczy. Poza tym poprawne wykonanie. 
Ale jako "zegar atomowy" jest ok:) Ale też cenna lekcja typu  "ile nie wydawac na kwarca". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam skyhawk'a i nie jestem zmęczony jak na niego patrzę :)  Cena kwarca..... omega jest droższa.

Zegar atomowy/Radio controlled mam w kilku zegarkach i jest ok tylko, że ww modele tego nie mają.

A zegarki po prostu mi się podobają i tyle. No i wygląda na to, że tu nikt chyba nie ma żadnego z nich.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.