Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
piowa

Liczymy Króle GX-56 GXW-56

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieję że te przebarwienia łatwo dadzą się usunąć

O tym raczej zapomnij - przebarwienia na pasku to raczej "stała sprawa" i raczej nie do usunięcia, tak jest z wszystkimi jasnymi kompozytami stosowanymi przez Casio - sam zmieniałem pasek w PRW-3500 z pomarańczowego na czarny z tego powodu że już po dwóch tygodniach były widoczne "ciemniejsze miejsca" - w Kingu pomarańczę zastąpiła ciemna zieleń - powód ten sam 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, podejrzewałem że tak będzie, tym bardziej że są to przebarwienia od jeansu. Wymieni się bezel z paskiem i będzie gitara  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Pomarańcza była chyba najbardziej brudzącym G na rynku :) NIe chce teraz oszukiwać ale to brudzenie było podstawą do wycofania go z rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj drobna zmiana GX stał się GXW - przynajmniej jeżeli chodzi o funkcjonalność

b9d7b9f97ed0d06851f655dd056554de.jpg

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez piter_26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gitara :) ja bym jeszcze zmienił ten czerwony element dekoracyjny:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję podmianki.

Właściwie to z GX-56-1A zrobił się GWX-56-1A+B

a ile stoi moduł?

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję, że taniej złożyć króla niż go kupić w takim razie ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To może jakiś wspólny zakup? Jeszcze na kosztach przesyłek zejdziemy. A i zabawy ze składania będzie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję, że taniej złożyć króla niż go kupić w takim razie ;)

No na to wychodzi... i to można dowolną wersje sobie "wydziergać" - koperta też coś koło 150 wychodzi (do GX-a kupowałem jakiś czas temu więc do GWX-a pewnie nie jest dużo droższa) z tego co pamiętam, bezel i pasek 120... a kupno nowego GXW-56-1bjf  930PLN mi wyszło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może jakiś wspólny zakup? Jeszcze na kosztach przesyłek zejdziemy. A i zabawy ze składania będzie. :)

Ja byłbym zaaaaaaaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem zielony w temacie składania, ale gdyby udało się złożyć GXW 56 BB, to bym się pisał na wspólne zakupy  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam czy sprzedać mój zmodowany GX-56 1A i kupić GXW-56 1B, choć coraz bardziej mi negatyw pasuje. A tu się okazuje, że mogę kupić negatyw od GXW-56 1A. :D

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem zainteresowany. Będę śledził temat ;)

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyk no i jest  :)

No i gdzie te przebarwienia???

Edit:

Oczywiście szczerze gratuluję  :) 

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Daito uwierz mi że są i to bardzo widoczne  ;)

Akurat na zdjęciu tego nie widać ale na żywo... ehh szkoda gadać :)  konieczna wymiana szat  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może nie wymieniaj na pomarańczową - tak wygląda w gaciach od GX-56KG-3JF - moim zdaniem świetnie połączenie

4vsb5t.jpg

vhe32f.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi