nav 10849 #1351 Napisano 16 Stycznia 2 godziny temu, meXy napisał(-a): Nie spodziewałem się faktu, że taki dinozaur jak 6900 schodzi w sklepach jak świeże bułeczki. Chwilę to zmianie podświetlenia nie można nigdzie dostać starego, czyli nie mają leżaków magazynowych… Nie doceniałem Casio 😉 No bo 69.. to klasyk, fajny zegarek, "kultowy" design, teraz jeszcze za niecałe 300 złotych można kupić, to jest idealne wcielenie idei G-Shocka; tani, wytrzymały. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16754 #1352 Napisano 17 Stycznia A idzie gdzieś kupić takiego z multibandem czy tylko rynek wtórny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 10849 #1353 Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, satanic napisał(-a): A idzie gdzieś kupić takiego z multibandem czy tylko rynek wtórny. eBay, sklepy z Japonii 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69520 #1354 Napisano 17 Stycznia 3 godziny temu, satanic napisał(-a): A idzie gdzieś kupić takiego z multibandem czy tylko rynek wtórny. Trzeba szukać, mój z Allegro 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach