Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zegarki i Pasja

zegarkiipasja.pl: Pierwsze kroki Kosmonauty

Rekomendowane odpowiedzi

f3107c7911141734e4eeaad24ed6c748_L.jpg
Kosmonauta firmy G.Gerlach. Pierwsze kroki na rynku" /></div><div class="K2FeedIntroText">Zapowiadany jeszcze w maju tego roku i anonsowany na naszym portalu zegarek Kosmonauta marki G.Gerlach tuż przed świętami Bożego Narodzenia pojawił się na rynku i jest dostępny w punktach sprzedaży. Już przy pierwszym spojrzeniu na przedstawiony model można być przekonanym, że wytyczne wizerunkowe producenta w stosunku do wyrobu, który ma...

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lada dzień na rynku spodziewana jest druga partia zegarków – tym razem wariantu z czarną – uzyskaną w procesie PVD kopertą i bransoletą. Wprawdzie takiej odmiany nie wytwarzały zakłady Warel w Warszawie, ale w obecnych czasach modele takie mogą być poszukiwane i cenione.

Wariant czarny występował, choć nie w powłoce pvd na stali tylko w plastikowej kopercie: ZEGAREK ELEKTRONICZNY DW-2005P

Osobiście podoba mi się pierwowzór, który wciąż mam od I Komunii  :D

unitra_warel1a.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, nieoryginalna. Jak dobrze pamietam miałem tak wątły nadgarstek w tym wieku, że trzeba było zamienić bransoletę na taką która będzie pasować.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.