Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Danielsson

Orient Bambino z DutyFreeIsland

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi mi o to co się uda!

Kupiłem zegarek za więcej niż 600$ i nie chciałem ryzykować - tyle.

Paczka szła tydzień reszta wyżej w opisie.

W grudniu/inny zegarek/ przyszła paczka z zawartością za ok 200$ wysłana normalnie

i ok ale wartość była dla mnie do przyjęcia więc poszedł normalnie.

Wniosek: coś droższego=25$=to żaden pieniądz=spokój i pewność ... a i opakowanie delikwenta zegarka czyli :ph34r::rolleyes:   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj kupiłem na DF Orienta za 284 $ z normalną wysyłką i jestem ciekaw jak to wszystko się zakończy Ale mam nadzieję, że nawet jak nalicza cło to za M Force Beast II będzie wart tego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pytanie czy jeśli honorują międzynarodową gwarancję to zrobią to bez dowodu zakupu którego dutyfreeisland najwyraźniej nie daje? Z doświadczenia wiem (pare ładnych lat pracowałem na serwisie), że w Polsce liczy się przede wszystkim dowód zakupu. Karta gwarancyjna to drugorzędna sprawa - zawsze można wydać dodatkową kartę (chyba, że są tam od razu wklejone numery seryjne produktu ale to rzadkość bo zwykle się je wpisuje samemu).

Odnośnie tej faktury, to czy nie lepsza w tym sensie będzie "faktura" z paypala, jeśli oczywiście kupowałeś przez paypala? Bo tam z tego co pamiętam są podane dane sklepu, jest cena, i ma to ogólnie rzecz ujmując wygląd naszej faktury. Przynajmniej ja pamiętam że doszedłem do takich wniosków jak chciałem sobie wydrukować w razie czego, póki pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile przesyłka potrafi przeleżeć w WER Warszawa ? są jakieś widełki czasowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jakieś ramy czasowe mają ustalone nie wiem, ale mogę napisać, że zdarzalo się, że moja przesyłka leżała tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile przesyłka potrafi przeleżeć w WER Warszawa ? są jakieś widełki czasowe ?

U mnie ostatnio równe 8dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.