Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

doktor

Zenith Grand Prix Paris 1900 autentyczność

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was. Posiadam taki zegarek jak w temacie. Był w mojej rodzinie odkąd pamiętam, przeleżały w szufladzie z pokolenia na pokolenie. Czy może ktoś z Was po zdjęciu środka stwierdzić czy to oryginał? Nadmieniam, że oddałem go do renowacji bo będąc małym brzdącem podobno coś tam przekręciłem ;-)

nowy.bmp

Tissot V8(na pasku)// Tissot Seastar(na pasku)// Zenith 1900 Grand Prix Paris// Certina DS Podium Chrono-536.7129.42.16(branzoleta)// Certina Ds Blue Ribbon(guma)// Swatch Skybond//Orient Big Mako(branzoleta)// Festina-9473diver(branzoleta)// Citizen Chrono-6870-R30738-RC// Aquator (submariner)// Casio G-SHOCK DW-6100 //Casio G-Shock Riseman Gw-9200,Casio G-Shock Rangeman GW-9400, Casio G-Shock GWG-1000//Seiko Air Diver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedź. Ale czemu sygnowany jest jako 1900 rok? Mam to wygrawerowane na kopercie.

Tissot V8(na pasku)// Tissot Seastar(na pasku)// Zenith 1900 Grand Prix Paris// Certina DS Podium Chrono-536.7129.42.16(branzoleta)// Certina Ds Blue Ribbon(guma)// Swatch Skybond//Orient Big Mako(branzoleta)// Festina-9473diver(branzoleta)// Citizen Chrono-6870-R30738-RC// Aquator (submariner)// Casio G-SHOCK DW-6100 //Casio G-Shock Riseman Gw-9200,Casio G-Shock Rangeman GW-9400, Casio G-Shock GWG-1000//Seiko Air Diver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Tylko nie bardzo widzę czy to lata 30 z tabeli. Numer mechanizmu to 321 1564

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no około 1940r

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć według tabeli "Tarantuli" :)

to raczej kiele 1939 

ale i tak tylko hipotetycznie.  ;)

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.