Tommba 0 #1 Napisano 12 Marca 2016 Witam, czy ktoś wie gdzie mogę zobaczyć, dotknąć, przymierzyć itd. Orient Big Mako Blue we Wrocławiu? Zastanawiam się nad zakupem. Widziałem na żywo Mako wersja "Pepsi" i się trochę rozczarowałem, ponieważ na zdjęciach wyglądał dużo lepiej. Zastanawiam się czy z Big Mako Blue nie jest tak samo, że lepiej wygląda na zdjęciach niż w na żywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #2 Napisano 12 Marca 2016 Witam, czy ktoś wie gdzie mogę zobaczyć, dotknąć, przymierzyć itd. Orient Big Mako Blue we Wrocławiu? Zastanawiam się nad zakupem. Widziałem na żywo Mako wersja "Pepsi" i się trochę rozczarowałem, ponieważ na zdjęciach wyglądał dużo lepiej. Zastanawiam się czy z Big Mako Blue nie jest tak samo, że lepiej wygląda na zdjęciach niż w na żywo.big mako lepiej wyglada na reku niz na foto. Jesli macie strefe czasu we wrocku to tam poszukaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #3 Napisano 12 Marca 2016 Niestety we Wrocławiu nie ma takiego sklepu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #4 Napisano 13 Marca 2016 Może ktoś widział taki w okolicy Wrocławia, lub ma taki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Z 17 #5 Napisano 19 Marca 2016 W galerii Auchan na Bielanach jest jest sklep z Orientami, może mają Mako..... 0 Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Z 17 #6 Napisano 19 Marca 2016 Mako Pepsi jest mniejszy, jak dla mnie dużo mniejszy. 0 Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #7 Napisano 20 Marca 2016 Oglądałem i faktycznie jest mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #8 Napisano 20 Marca 2016 Jest tam tylko mako pepsi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muzycom 0 #9 Napisano 20 Marca 2016 Jak coś znajdziesz daj znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #10 Napisano 20 Marca 2016 Ok, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Z 17 #11 Napisano 20 Marca 2016 Jest tam tylko mako pepsi.To kwestia gustu i grubości nadgarstka Akurat ja mam mako xl, a moja połowica pepsi, więc być może zrobię zdjęcia dla porównania. Dla mnie pepsiak jest zdecydowanie ładniejszy, ale tak, jak z racji dużych gabarytów nie patrze na auta kompaktowe, mimo że bywają piękne, tak i nie patrzę na małe dla mnie zegarki 0 Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #12 Napisano 20 Marca 2016 Mam już seiko SNZF15K2, więc szukam coś innego w takim stylu jak Big mako blue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #13 Napisano 20 Marca 2016 moze onega PO? Nill Satis Nisi Optimum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Z 17 #14 Napisano 20 Marca 2016 moze onega PO? Nill Satis Nisi Optimum Oczywiście że najlepszy - przynajmniej dla mnie Tak poważnie to mój jednorożec... wszystko inne to substytuty Ale jak mawiał poeta, de gustibus non disputandum est 0 Orły latają samotnie. Barany chodzą stadami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #15 Napisano 20 Marca 2016 Dokładnie, wszystko jest gestią gustu i możliwościami finansowymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommba 0 #16 Napisano 20 Marca 2016 Oczywiście kwestią gustu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach