Narfas 62 #76 Napisano 28 Września 2025 (edytowane) W dniu 27.09.2025 o 14:56, mst napisał(-a): Witam Dobrze kombinuje, że to lata 50/60? Jakoś z 10 lat wcześniej. Teoretycznie to może być końcówka lat 40, ale stawiałbym raczej na połowę lat 50. Wtedy centralna sekunda zaczęła być bardziej powszechna, a te kontrastowe ringi na tarczach były wtedy modne przez parę lat. Przeglądam wątki i nieźle się obkupiłeś w tej Szwecji. pozdrawiam Narfas Edytowane 28 Września 2025 przez Narfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mst 572 #77 Napisano 1 Października 2025 Witam Zastanawiam się,czy to oryginalny kolor tarczy, czy po prostu wypłowiała tak równomiernie...🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 956 #78 Napisano 5 Lutego W dniu 20.07.2016 o 19:59, 50 CENT napisał(-a): To i ja dodam swoje pięć groszy,koronka jedyna taka jaką posiadam w kształcie trapezu,na zdjęciu tego nie widać. Widać,że koronka to trapez,ale myślę,że pilnik to zrobił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #79 Napisano 5 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, ekskalibur napisał(-a): Widać,że koronka to trapez,ale myślę,że pilnik to zrobił odpowiadzasz na posta sprzed 10 lat. Edytowane 5 Lutego przez oszolom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 956 #80 Napisano 7 Lutego W dniu 5.02.2026 o 20:20, oszolom napisał(-a): odpowiadzasz na posta sprzed 10 lat. Faktycznie.Nie zwróciłem uwagi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1984 1 #81 Napisano 24 Lutego Kupiony na giełdzie staroci za 10zł.Zdjecie przed czyszczeniem i po.Piękna nagroda za trochę trudu,sprawny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach