Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Sewil
Hej
Ostatnim czasem wpadł w moje ręce poniższy gazomierz:
.
Niestety nie mam pomysłu jaki pasek/bransoleta do niego by pasowała - w chwili obecnej najbardziej skłaniam się ku bransolecie mesh.
Pytanko czy macie jakieś inne propozycje/uwagi co by pasowało do tego zegarka ?
Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie/idee
-
Przez Wiek2
Witam wszystkich zegarkofanów i zegarkocholików. To mój pierwszy wpis na tym forum ale od dłuższego czasu korzystam z Waszej wiedzy anonimowo a od niedawna jako zarejestrowany "podglądacz".
Choroba powróciła po wielu latach uśpienia. Odgrzebałem swoje stare zegarki (przeważnie "ruski") i zacząłem uzupełniać zasoby o modele, które kiedyś miałem. Gnany tęsknotą za posiadaną niegdyś Ruhlą gazomierzem kupiłem na ulubionym serwisie zegareczek Hanowa jump hour. Sprzedawca nie ukrywał, że jest sprawny inaczej. Ponieważ kilka sztuk udało mi się przywrócić do życia to sądziłem, że i tym razem sobie poradzę. Niestety, zostałem pokonany przez szwajcarską myśl techniczną. Udało mi się to, to otworzyć ale nie mam pojęcia jak uwolnić werk od korpusu (koperta schodzi gładko) a przede wszystkim jak zdjąć tarcze, które są luźne. ?
Mam prośbę do Was, jeśli ktoś dobierał się kiedyś do czegoś takiego proszę o wskazówki.
Wiesiek
Wgląd w głąb:
-