Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sakulz

missil co to za marka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zna ktoś markę Missil ? jaki to kraj, jak z dokładnością chodu ? ile warto zapłacić za zegarek tej firmy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

missil mossil...

dziwny sposób na nabijanie postów:)

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę myślisz, że są tacy którzy lubią mieć dużą ilość postów pod nickiem? To już chyba umarło ? Łatwiej kawały wrzucać w innym dziale.

missil mossil...

dziwny sposób na nabijanie postów:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o missil, a mossil napisałem przez przypadek.

Kupiłem zegarek "gazomierz" tej firmy na OLX i nie mogę znaleźć info o tej marce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do postów to każdy sposób na osiągnięcie 50 jest dobry

co do zegarka może być problem z ustaleniem informacji na temat zegarka bo pewnie jest z lat gdzie trzaskano tego sporo pod różnymi brandami

wklej jakieś zdjęcie z przodu i z tyłu a najlepiej mechanizmu to może uda się coś ustalić

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

próbowałem wrzucić fotki, ale wywala mi błąd 503, ale jest inne rozwiązanie dla ambitnych ..

trzeba wejść na google i wpisać frazy "zegarek gazomierz missil" i pierwsze 3 fotki w grafice to ten, który kupiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oto zdjęcia owego zegarka

post-90996-0-02329300-1462447938_thumb.jpg

post-90996-0-64507600-1462447946_thumb.jpg

post-90996-0-34921900-1463308820_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Sewil
      Hej

Ostatnim czasem wpadł w moje ręce poniższy gazomierz:

.

Niestety nie mam pomysłu jaki pasek/bransoleta do niego by pasowała - w chwili obecnej najbardziej skłaniam się ku bransolecie mesh.
      Pytanko czy macie jakieś inne propozycje/uwagi co by pasowało do tego zegarka ?

Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie/idee
    • Przez Wiek2
      Witam wszystkich zegarkofanów i zegarkocholików. To mój pierwszy wpis na tym forum ale od dłuższego czasu korzystam z Waszej wiedzy anonimowo a od niedawna jako zarejestrowany "podglądacz".
      Choroba powróciła po wielu latach uśpienia. Odgrzebałem swoje stare zegarki (przeważnie "ruski") i zacząłem uzupełniać zasoby o modele, które kiedyś miałem. Gnany tęsknotą za posiadaną niegdyś Ruhlą gazomierzem kupiłem na ulubionym serwisie zegareczek Hanowa jump hour. Sprzedawca nie ukrywał, że jest sprawny inaczej. Ponieważ kilka sztuk udało mi się przywrócić do życia to sądziłem, że i tym razem sobie poradzę. Niestety, zostałem pokonany przez szwajcarską myśl techniczną. Udało mi się to, to otworzyć ale nie mam pojęcia jak uwolnić werk od korpusu (koperta schodzi gładko) a przede wszystkim jak zdjąć tarcze, które są luźne. ?
      Mam prośbę do Was, jeśli ktoś dobierał się kiedyś do czegoś takiego proszę o wskazówki.

Wiesiek

Wgląd w głąb:

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.