Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Phate

Timex Expedition - pytanie o sens zakupu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje zegarka do kupna (takiego raczej na codzień do "pracy"). Założyłem temat w dziale zakupów ale szanowne grono ludzi z doświadczeniem w tych rodzajach zegarków raczej rzadko tak zagląda :P

Jakby kogoś interesowała dyskusja. Wygrywają G-shocki ale nie jestem do nich przekanany i szukam dalej

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/136485-zegarek-na-codzie%C5%84-roboczy-timex-casio-co%C5%9B-innego/

Sprawa wygląda następująco:

Poszukiwany jest zegarek do codziennego noszenia do pracy i po niej. Bez jakiś ekstremalnych szaleńst, ot coś innego niż bransoleta i zegarek do koszuli.

W związku z tym wpadły w mi w oku (ciekawy wygląd i styl) seria Timexa Expeditio. Czy ma ktoś z was doświadczenie z tymi zegarkami. Chodzi mi o modele w cenie do 400 zł.

Dziękuje za wszelkie podpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie wygląda. Właśnie czegoś takiego brak mi w kolekcji. A jak wygląda awaryjność tych zegarków i możliwości serwisowe ?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego mam od kilkunastu lat. Był często noszony i cały czas działa jak powinien.

Nawet pasek jest w dobrym stanie jak na swoje lata.

Kolega ma podobny model i po ok. 6 latach zaczął gubić czas a koperta od spodu wygląda kiepsko.

Może to tylko kwestia zadbania/konserwacji, a może loteria.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Mozliwości serwisowe": wyrzuć i kup nowy.

Miałem i mam jakieś Timexy z powodu podświetlania tarczy. W pierwszym egzemplarzu urwała się koronka - po pięciu-ośmiu latach noszenia jako jednego z dwóch (wówczas) moich zegarków. Ogólnie mają złą opinię i w tym przedziale cenowym wszyscy polecają raczej Casio. Ale nic nie jest wieczne, a Indiglo jest czasem superprzydatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.