Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zulek

seiko SNK803k2 "pustynna burza"

Rekomendowane odpowiedzi

ok, ostatnie.

post-43417-0-46255700-1324812722_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy, o ile ten zegarek na firmowym parcianym pasku nie robił na mnie większego wrażenia, to teraz muszę przyznać, że ta skóra w połączeniu z piaskową tarczą wygląda świetnie. Serio, jakby to był inny zegarek, gratuluję :rolleyes:

Jak u niego z luminovą?

PS. Gitara to MM Axis?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, dzięki, od razu pomyślałem, że na takim pasku będzie lepiej wyglądał, zanim przyszedł do domu:)

Szczerze mówiąc kompletnie się nie znam jak to powinno działać, i jak działa w lepszych zegarkach, natomiast u mnie wygląda to tak, że w biały dzień kiedy jest światło naturalne, jak zakryje ręką lub wejdę do ciemnego pomieszczenia, działa. Wieczorami już jest gorzej, nie pamiętam by po zgaszeniu światła w pokoju świecił mi się zegarek ; ), może raz się zdarzyło.)

P.S, nie, niestety nie stać mnie na mm axisa, to jest tańsza alternatywa, EVH Wolfgang, ale nie narzekam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.