Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
toXic PL

Casio G Shock GST

Rekomendowane odpowiedzi

Jest i foteb00e9138218d38cb872baa9337701b1.jpg

Edytowane przez DarekPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepne się, opłaca się brać? Ktoś kupował w tym sklepie coś? Opinie maja dobre, cena też fajna. Zegarek jak dla mnie kosmos

https://www.eglobalcentral.pl/zegarek-casio-g-shock-g-steel-tough-solar-analog-gst-s110bd-1a2-niebieski--czarny-pl.html#/product/18541

Zastanawiam się czy brać tego czy CITIZEN BL5370-51L od kolegi z naszego forum

Edytowane przez QbaF88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie brał GST bez Waveceptora.....

Szukaj wersji W a nie S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest i fot

dzisiaj taki zamówiony :)

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sytuacja

fff28aa1d983dc9312646485989195b4.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do pracy go nie nosze bo za duży :( gw9200 lepiej mi służy. Ale po domu nie mogę narzekać, dobrze wykonany, na pasku, mały minus z regulacja bo mam dziwne uczucie ze rozmieszczenie otworków paska nie jest robione podemnie, albo za ciasno albo za luźno

Będę musiał przytyć na łapie i będzie git

Ogólnie za ta cenę dobry wybór.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez DarekPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widział ktoś te nowe GST na skórzanym pasku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widział u nikogo, ale chętnie bym taki paseczek kupił do swojego GST.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba jeszcze chwilę poczekać i pojawią się w zibi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Szukam jakiegoś G Shocka z wskazówkami, najlepiej z samymi. Przymierzałem ten zegarek w niedziele, niestety przez bransolete do której osobiscie nie jestem przyzwyczajony. Czy można w dytrybucji ZIBI zamowic zegarek tylko z innym  paskiem albo bransoleta kompozytowa? A co do samego zegarka, mi brak niestety wsazówkowego sekudnika, a druga rzecz to chyba jestem w mniejszosci ale nie lubie wyświetlaczy w negatywie. Ale tu kolega Darek wstawił zegarek w wersji z wyświetlaczami "normalnymi". Mogę zapytać jaka to wersja ?

Sam myśle nad GS 1400 GIEZ jak byście porównali te dwa zegarki ? Dla mnie tamten jest prawie idealny poza brakiem podswietlenia( jak można nie dać tej funkcji). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widział ktoś te nowe GST na skórzanym pasku?

A widział widział:)ccb3fa9724e2c1170ab1711182038ecb.jpg2ff300663fa605d80862253eda0a872b.jpgbb7b5328b425acbf998e96ecd3ec1f5e.jpg8a013f73e98779507fd90f90b9e6820a.jpg1ea589e3ea8b43c54ad6011dbad0fc1c.jpg

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa pytania:

-sprowadzany czy kupiony w kraju

-zielone światło to luma czy podświetlenie LED?

Witam

Szukam jakiegoś G Shocka z wskazówkami, najlepiej z samymi. Przymierzałem ten zegarek w niedziele, niestety przez bransolete do której osobiscie nie jestem przyzwyczajony. Czy można w dytrybucji ZIBI zamowic zegarek tylko z innym  paskiem albo bransoleta kompozytowa? A co do samego zegarka, mi brak niestety wsazówkowego sekudnika, a druga rzecz to chyba jestem w mniejszosci ale nie lubie wyświetlaczy w negatywie. Ale tu kolega Darek wstawił zegarek w wersji z wyświetlaczami "normalnymi". Mogę zapytać jaka to wersja ?

Sam myśle nad GS 1400 GIEZ jak byście porównali te dwa zegarki ? Dla mnie tamten jest prawie idealny poza brakiem podswietlenia( jak można nie dać tej funkcji). 

Swojego GST kupowałem w Jubitomie, bez problemu sprowadzają pasek, cena 70 zł. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Analogowy giez z podświetleniem to według mnie byłaby profanacja:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżyje to podswietlenie, jest swietny i strasznie ostrze sobie na niego zęby, problem polega niestety  na jego dostępności oraz braku opini :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego gieza mam akurat na sprzedaż, wersja czarna (GS-1400B), dokupiłem bransolete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tych Giezach faktycznie takie ciężkie jest użytkowanie tych wszystkich funkcji ? Bo zegarki dla mnie wygladaja cudnie przy zachowaniu swojej funkcjonalnosci typu alarm stoper timer. GST czy g3000 to calkiem inna bajka ?

Edytowane przez kowaljl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak...Analogi z funkcjami typu stoper, timer itp sa niepraktyczne. Takie moje zdanie. Miałem GW-3000 GW-4000 G-1000, kilka giezow, jak ktoś tych funkcji nie używa na co dzień to można się skusić.Raz do biegania założyłem jednego analoga i podziękowalem:p Jak już kiedyś napisałem nie lubię zegarków których nie mogę wykorzystać w 100%

Jeżeli chodzi o samo użytkowanie to żaden problem, są proste w obsłudze

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie funkcje w gw-3000/4000 są ok gdyby nie to, że stoper jest tylko na 24 minuty. Oczywiście do treningu wziąłbym cyfraka ale analoga też mi się zdarzało używać. W gw-a1000 łatwo się obsługuje/odczytuje timer i stoper ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa pytania:

-sprowadzany czy kupiony w kraju

-zielone światło to luma czy podświetlenie LED?

Zegarek krajowy. Podświetlenie jest zielone i luma też ma zielonkawe zabarwienie. Kolor podświetlenia bardzo mnie zaskoczył bo jak wiemy w G podświetlenie nie jest ich mocną stroną.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi