shizofremia 485 #351 Napisano 26 Lipca 4 godziny temu, eM_ napisał(-a): W W110, B100, B400 i w kilku innych moich zegarkach wskaźnik tak nie spada. Fajnie, że wymieniliśmy się naszymi spostrzeżeniami 😀 W zasadzie ciekawe czym to jest spowodowane 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38130 #352 Napisano 26 Lipca 22 minuty temu, shizofremia napisał(-a): W zasadzie ciekawe czym to jest spowodowane 🤔 Dobre pytanie. Może połączenie wskazówki od sekund i wyświetlaczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 485 #353 Napisano 26 Lipca 2 godziny temu, eM_ napisał(-a): Dobre pytanie. Może połączenie wskazówki od sekund i wyświetlaczy? Może mała powierzchnia panelu fotowoltaicznego? Kwestia czy te modele mają duże zużycie prądu czy jego małą produkcję??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38130 #354 Napisano 27 Lipca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38130 #355 Napisano 27 Lipca 12 godzin temu, shizofremia napisał(-a): Może mała powierzchnia panelu fotowoltaicznego? Kwestia czy te modele mają duże zużycie prądu czy jego małą produkcję??? Myślę, że czegoś tu niedopracowano (B200 i B300). Chyba już ich nie produkują, a starsze modele modele W110 i B100 są ciągle dostępne. W każdym razie mi i tak się podobają 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 485 #356 Napisano 27 Lipca 5 godzin temu, eM_ napisał(-a): Jednak idzie mieć pełnego fula ( : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38130 #357 Napisano 27 Lipca 2 godziny temu, shizofremia napisał(-a): Jednak idzie mieć pełnego fula ( : Latem tak. Leży blisko okna 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38130 #358 Napisano 31 Lipca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6409 #359 Napisano Piątek o 08:01 Trochę odkopiemy Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach