Kudlacz90 0 #1 Napisano 28 Listopada 2016 Możecie ocenić czy ta kukułka jest oryginalna i w całości. Co prawda aukcja jest w toku ale chciałbym kupić, ta wygląda nieźle ale jakaś dziwna miechy na wierzchu itd... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #2 Napisano 28 Listopada 2016 a zdj. Mechanizmu są ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kudlacz90 0 #3 Napisano 28 Listopada 2016 Tylko tyle.Jeszcze z przodu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #4 Napisano 28 Listopada 2016 Kurcze mechanizm bardziej szwardzwaldzki Mieszki zamontowane w ten sposób pierwszy raz widzę. Ale całość wygląda na komplet tak sądzę. Prosić o więcej zdjęć sprzedawce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kudlacz90 0 #5 Napisano 28 Listopada 2016 Aukcja kończy się za 4 minuty. Licytować???Kupiłem jak przyjdzie to wyślę więcej zdjęć. Mam nadzieję, że nie jest kombinowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #6 Napisano 28 Listopada 2016 Takie kukułki bez dachu nad głową były popularne pod koniec XVIII wieku. To już jest Bahnhäusle, czyli powstała po 1850 roku. Nie wiem. Kukułki to ogromny temat, u nas niezbyt popularny. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kudlacz90 0 #7 Napisano 28 Listopada 2016 Bardzo dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach