borracho 0 #26 Napisano 12 Czerwca 2009 Jak już będę miał okazję i jakimś cudem nauczę się zamieszczać zdjęcia to nie omieszkam się nim pochwalić!!! Mam też Tissot PR200 na kwarcowej ECIE i mechanicznego Vostoka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borracho 0 #27 Napisano 17 Czerwca 2009 Kiedy uda mi się mojemu SuperOceankowi tak piękną fotkę popełnić......ech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisrod 0 #28 Napisano 18 Czerwca 2009 Mam to cudo z czarną tarczą, na bransolecie. Kocham go bardziej niż żonę!!!!Prawidłowo.Żonę należy trzymać krótko - najwyżej ,rok, dwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borracho 0 #29 Napisano 21 Czerwca 2009 Zastanawiam się jak można tak świetna zdjęcia takim kompaktowym olimpusem. A model taki sam tyle, że na bransolecie aż się prosi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #30 Napisano 21 Czerwca 2009 Zastanawiam się jak można tak świetna zdjęcia takim kompaktowym olimpusem. No kolega Wiktor tak już jakoś ma, wiesz to taki dar. Zdjęcie robi człowiek, a nie aparat. Liczą się umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crk 0 #31 Napisano 12 Października 2009 mam taki tylko 2000m...dla mnie rewelacja zegarek...! lacze sie w w zachwycie...pawel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #32 Napisano 12 Października 2009 Zegarki tej firmy są prześliczne !!! Ten mi też bardzo się podoba,ale cóż cenowo to jak dla mnie raczej fantastyka jak sobie patrzyłem w necie na różne modele.Ale podziwiać można do woli. 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach