Madziulex 0 #1 Napisano 18 Stycznia 2017 Dzień dobry, wymieniałam u zegarmistrza baterię w zegarku, po tym zegarek nie działa tak jak powinien, gasnie wyświetlacz, po naciśnięciu guzika wraca do normy z tym że czas jest nieaktualny.co może być przyczyną, jak to naprawić. Dodam że tylko z powodu tego problemu założyłam tu konto, nie znam się na zegarkach:)proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2 Napisano 18 Stycznia 2017 Może warto wrócić do tego zegarmistrza i zareklamować usługę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #3 Napisano 18 Stycznia 2017 pewnie brak resetu - trzeba reklamować usługę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madziulex 0 #4 Napisano 18 Stycznia 2017 Chodzi o zegarek Casio 593 A159w. Wkradł mi się błąd w tytuł tematu. Dziekuje:) ale da się to naprawić, zegarek jest dosyć stary, mam nadzieję że nie został uszkdzony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5 Napisano 18 Stycznia 2017 Można spróbować z resetem ale nawet jak się go nie zrobi to moduł sam się resetuje po 30 minutach. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach