Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

medieval

Doxa Gold 14ct 17 jewels lata '60 - pomoc w wycenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam krotkie pytanie ile jest sens dac za ten zegarek? Tak jak w tytule wiek okolo 40 lat, po renowacji.

Wyglada to mniej wiecej tak:

http://allegro.pl/item197239550_zlota_14_k...rfekcyjna_.html

Z tego co wyczytalem to mechanik, podoba mi sie ten prosty design niby ascetyczny ale ma swoj klimat.

Pozdrawiam

PK

Przemyslaw Kilanowski

Kilka mechanicznych szwajcarow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena zależy od tego jak bardzo Ci się podoba. Wygląda świetnie myślę, że ok 1,5k zł

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi sie, ale nie chcialbym przeplacac, w koncu to zegarek po renowacji i nie koniecznie w serwsie Doxy.

Dzieki!

Przemyslaw Kilanowski

Kilka mechanicznych szwajcarow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem zegarek ze zrobiona od nowa tarcza duzo traci. Swieci sie jak z odpustu w Smardzewie i nie pozostaje w nim wiele z klasyka. Na Twoim miejscu poszukalbym czegos z oryginalna, dobrze zachowana tarcza. Ale wazne co Tobie sie podoba, bo nie jestem na Twoim miejscu ;) Pozdrawiam, i zycze spokojnej i przemyslanej decyzji, oraz pozniejszej satysfakcji.

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.