Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dawid012

TRWIA lub tego typu zegarek - opinie - poszukiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Bardzo spodobał mi się zegarek nijakiej marki Triwa, zdjęcie wklejam poniżej.

Czy ktoś z Was ma/zna jakąś opinię na temat tego zegarka? Warto czy to sezonówka? Kwota 600-700zł wskazuje, że raczej badziew. Choć może się mylę?

Ewentualnie tego typu kolorystyczny zegarek ktoś z Was może widział? Budżetowo 3 max 5k pln

Dziękuję, pozdrawiam

1877_9e82bea48d-pine-falken-brown-classi

W temacie literówka, chodzi o TRIWA - proszę o edycję w miarę możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triwa raczej nie wart zainteresowania. Do czynienia nie miałem, ale obstawiam chińskiego krzaka.

Jeśli chodzi o fajne, zielone zegarki w prostej stylistyce to pierwszy jaki mi przyszedł na myśl to H. Moser & Cie. Niestety sporo ponad budżet :(bf0dca929eed1a37d4b81b5a32461e21.jpg

W budżecie spokojnie zmieścisz się ze Smartwatchem od Frederique Constant. Niestety koperta pozłacana - nie każdemu to pasuje. Mi się podoba. Nawet bardzo.

02466f125cf1531275b8a33199d63dab.jpg

Nie wiem czy Schaumburg albo Epos na tegorocznych Targach czegoś nie zaproponował. Coś mi się rzuciło w oczy, jak trafię znowu to podeślę zdjęcie.

Już znalazłem :)

Schaumburg Classoco 1

869e6fcafed65c313bae460e20478a52.jpg

Wygląda ciekawie. Kolega TIK TAK oferuje w przedsprzedaży z realizacją w maju za 2900. Więcej info znajdziesz w dziale zegarków niemieckich i szwajcarskich w temacie o Schaumburgu :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję.

Ten Frederique Constant chyba jest limited edition ponieważ na stronie producenta go nawet nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triwa jest OK. Szwedzka marka, stosują kwarcową Miyotę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję.

Ten Frederique Constant chyba jest limited edition ponieważ na stronie producenta go nawet nie ma :(

Rzeczywiście, nie ma szans go dostać. Są tylko w granatowej wersji :) Albo zielony, ale z tourbillonem, niestety cena...

Jeszcze taki budżetowy zegarek za nieduże pieniądze:

edd77d274711082de71081b55ed60f29.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.