dawid012 0 #1 Napisano 27 Marca 2017 Dzień dobry Bardzo spodobał mi się zegarek nijakiej marki Triwa, zdjęcie wklejam poniżej.Czy ktoś z Was ma/zna jakąś opinię na temat tego zegarka? Warto czy to sezonówka? Kwota 600-700zł wskazuje, że raczej badziew. Choć może się mylę? Ewentualnie tego typu kolorystyczny zegarek ktoś z Was może widział? Budżetowo 3 max 5k pln Dziękuję, pozdrawiam W temacie literówka, chodzi o TRIWA - proszę o edycję w miarę możliwości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #2 Napisano 28 Marca 2017 Triwa raczej nie wart zainteresowania. Do czynienia nie miałem, ale obstawiam chińskiego krzaka.Jeśli chodzi o fajne, zielone zegarki w prostej stylistyce to pierwszy jaki mi przyszedł na myśl to H. Moser & Cie. Niestety sporo ponad budżet W budżecie spokojnie zmieścisz się ze Smartwatchem od Frederique Constant. Niestety koperta pozłacana - nie każdemu to pasuje. Mi się podoba. Nawet bardzo. Nie wiem czy Schaumburg albo Epos na tegorocznych Targach czegoś nie zaproponował. Coś mi się rzuciło w oczy, jak trafię znowu to podeślę zdjęcie. Już znalazłem Schaumburg Classoco 1 Wygląda ciekawie. Kolega TIK TAK oferuje w przedsprzedaży z realizacją w maju za 2900. Więcej info znajdziesz w dziale zegarków niemieckich i szwajcarskich w temacie o Schaumburgu Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid012 0 #3 Napisano 28 Marca 2017 Dziękuję.Ten Frederique Constant chyba jest limited edition ponieważ na stronie producenta go nawet nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiu7 263 #4 Napisano 28 Marca 2017 Triwa jest OK. Szwedzka marka, stosują kwarcową Miyotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #5 Napisano 28 Marca 2017 Dziękuję.Ten Frederique Constant chyba jest limited edition ponieważ na stronie producenta go nawet nie ma Rzeczywiście, nie ma szans go dostać. Są tylko w granatowej wersji Albo zielony, ale z tourbillonem, niestety cena... Jeszcze taki budżetowy zegarek za nieduże pieniądze: Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach