Thomas666 7628 #276 Napisano 29 Września 2017 No tak, ale ta bransoleta jest z zupełnie innej bajki. Nie robią gdzieś kajdanów z brązu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #277 Napisano 29 Września 2017 zielone nato strap w drodze. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #278 Napisano 29 Września 2017 No i dotarł braciszek. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #279 Napisano 29 Września 2017 A u mnie tymczasem... [ Dodano: 2017-09-30, 00:13 ]Pani odebrała i myślała, że to damka... W sumie nieco racji miała, bo pasiorek mocno krótkawy na moją witkę się okazał. [ Dodano: 2017-09-30, 00:20 ]no, ale jak się dowiedziałem, że jest... To urwałem się z roboty i trafił natychmiast gdzie należy (może to nie jego naturalne środowisko, ale o latających żabach też słyszałem) [ Dodano: 2017-09-30, 00:25 ]i tak kilka kursów "góra - dól" zrobił w towarzystwie kolegi z innej branży: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #280 Napisano 29 Września 2017 (edytowane) Graty Thomas Niech się nosi Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 29 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #281 Napisano 29 Września 2017 No i dotarł braciszek. Braciszek lepszy, bo bez daty, osłona koronki fajniejsza, tylko pasek mogli zachować z poprzedniego, a tu poszli na łatwiznę. Ale i tak zazdroszczę parki... No i dzięki, kolego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #282 Napisano 30 Września 2017 (edytowane) Powiem tak...mi podchodzą obydwa i to bardzo tylko czy potrzebna mi dwa prawie że takie same zegarki? Nie wiem. Może jednego ożenię Narazie cieszą bardzo. A jak oceniasz Froggy ? Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii. Jest inny niż moje trochę kolekcje by urozmaicił Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 30 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #283 Napisano 30 Września 2017 po wielu dniach poszukiwań znalazłem zegarki z 2002 roku - tylko wtedy wszyscy tylko 316L ( kur...a wyprzedziłem epokę ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #284 Napisano 30 Września 2017 Powiem tak...mi podchodzą obydwa i to bardzo tylko czy potrzebna mi dwa prawie że takie same zegarki? Nie wiem. Może jednego ożenię Narazie cieszą bardzo.A jak oceniasz Froggy ? Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii. Jest inny niż moje trochę kolekcje by urozmaicił Sent from my iPhone using Tapatalk Sprzedasz jednego, drugiemu będzie smutno... Parka zawsze lepiej się chowa Popatrzałem sobie na nie dość długo i oba mają w sobie to coś. Młodszy więcej w sobie, starszemu pasek mocno pomaga.Żabol:Łał!!! Wszystko Łał!!! Tarcza, indeksy, sekundnik, klamerka, dekiel, kolor, żabucha...Ale po chwili in minus:W sumie niewielki rozmiar (minus relatywny, jak dla kogo),Damskiego rozmiaru pasek (kolejny minus relatywny),I bezel nie świeci!!! (minus jak stąd do Raciborza), ale mam go jeszcze na gwarancji, więc napiszę do producenta, że się zepsuł. Jest super, ma u mnie dożywocie, chłopaki włożyli w niego całe serce i zdolności, jest piękny! Żeby nie zepsute podświetlenie bezela byłby idealny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #285 Napisano 2 Października 2017 Sprzedasz jednego, drugiemu będzie smutno... Parka zawsze lepiej się chowa Popatrzałem sobie na nie dość długo i oba mają w sobie to coś. Młodszy więcej w sobie, starszemu pasek mocno pomaga.Żabol:Łał!!! Wszystko Łał!!! Tarcza, indeksy, sekundnik, klamerka, dekiel, kolor, żabucha...Ale po chwili in minus:W sumie niewielki rozmiar (minus relatywny, jak dla kogo),Damskiego rozmiaru pasek (kolejny minus relatywny),I bezel nie świeci!!! (minus jak stąd do Raciborza), ale mam go jeszcze na gwarancji, więc napiszę do producenta, że się zepsuł. Jest super, ma u mnie dożywocie, chłopaki włożyli w niego całe serce i zdolności, jest piękny! Żeby nie zepsute podświetlenie bezela byłby idealny.Zabol nie ma lumy na bezelu. Osobiście nie spotkałem sie z takim egzemplarzem 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #286 Napisano 2 Października 2017 A właśnie, że ma... Zapytałem u źródła. Ma lumę, ale cieniutko i wąskie cyferki na bezelu powodują, że kiepsko się naświetla i kiepsko też świeci. Sprawdzałem, jak strzelić fleszem to coś tam łapie... http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=28493&start=1380 Alamo się wypowiedział jednoznacznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #287 Napisano 2 Października 2017 Ok 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #288 Napisano 3 Października 2017 skusiłem się teraz czekam, czekam, czekam...... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #289 Napisano 3 Października 2017 skusiłem się teraz czekam, czekam, czekam...... e44fac_6f254b7acf754c2292eb2ddc26c64374~mv2.jpgZapowiada sie ciekawie. Ciekawie rozwiązanie umiejscowienia koronki.Ktory kolor wybrałeś ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #290 Napisano 3 Października 2017 Kurde, ja też na San Martina jeszcze czekam... Nurki, tu chyba wpław do nas podróżują... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #291 Napisano 3 Października 2017 Zapowiada sie ciekawie. Ciekawie rozwiązanie umiejscowienia koronki.Ktory kolor wybrałeś ?Z zieloną tarczą Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #292 Napisano 3 Października 2017 Miał być maranez albo tc9, jednak jakaś siła skłoniła mnie by kliknąć tego wariata . Już w tym roku nie miałem nic kupować, ale dostawa jest na 2018,wiec jakbym kupował z przyszłorocznego budżetu Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #293 Napisano 3 Października 2017 Miał być maranez albo tc9, jednak jakaś siła skłoniła mnie by kliknąć tego wariata . Już w tym roku nie miałem nic kupować, ale dostawa jest na 2018,wiec jakbym kupował z przyszłorocznego budżetu Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaSprytnie . I wybór tez dobry , chociaż z niebieska tarcza tez wyglada git. Masz jakiegoś linka z namiarami ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #294 Napisano 3 Października 2017 ich strona domowa http://www.narvalseven.com/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #295 Napisano 3 Października 2017 ich strona domowa http://www.narvalseven.com/Dzieki. Dobry cena , tak na marginesie. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #296 Napisano 3 Października 2017 Ładny, taki lekki wizualnie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #297 Napisano 3 Października 2017 Pracuje nad druga koperta, zadziwia mnie co znajduje w moich szufladach ze zlomem naprzyklad tem bezel lol 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #298 Napisano 3 Października 2017 Łaaał! Pilnik podwójnie wypukły szafir? Będzie moc!! Kibicuję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #299 Napisano 3 Października 2017 22196020_10155824044791473_3550890085158021157_n.jpgPracuje nad druga koperta, zadziwia mnie co znajduje w moich szufladach ze zlomem naprzyklad tem bezel lolSzperaj dalej zapowiada sie naprawde nietypowy zegar ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #300 Napisano 3 Października 2017 (edytowane) po wielu dniach poszukiwań znalazłem zegarki z 2002 roku - tylko wtedy wszyscy tylko 316L ( kur...a wyprzedziłem epokę ) Robiłeś go sam od podstaw ? Ciekawie wyglada. Prosta maszyna idealna na biurko Edytowane 3 Października 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach