satanic 16563 #951 Napisano 26 Stycznia 2018 Za duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #952 Napisano 26 Stycznia 2018 Za duży Tak jeszcze na marginesie zauważyłem jedna fajna rzecz. Ma bardzo nisko przewiercone uszy- będzie idealnie siedział na jednoczęściowym nato bez efektu wystawiania paska ponad kopertę. Duży plus dla projektanta ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16563 #953 Napisano 26 Stycznia 2018 Mi tylko na gumie podchodził, choć kajdan w stalowym jest bardzo dobry tak jak w Armidzie A1 choć ma słabe teleskopy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #954 Napisano 26 Stycznia 2018 Za duży... Za 1/3 ceny uwolnię Cię od niego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #955 Napisano 26 Stycznia 2018 Tomek Jestes zaj....sty Sławek Gratulacje!!! Niech cieszy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9014 #956 Napisano 26 Stycznia 2018 nooo, wasze helsony wymiatają.chyba będzie trzeba utworzyć subkonto celowe skusiłem się na tę makarę w brązie - 170$. zobaczymy co przyjdzie latem a to widzieliście. gdybym miał wolne środki to chyba bym kliknąłhttp://www.aramar.nl/index.php?item=sea-vixen&action=article&group_id=38&aid=750&lang=en#.WmtmXWnOXIU 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #957 Napisano 26 Stycznia 2018 Za duży... Za 1/3 ceny uwolnię Cię od niego...Pomęczę się jeszcze trochę Ale będę miał cię w pamięci. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9014 #958 Napisano 26 Stycznia 2018 Za duży... Za 1/3 ceny uwolnię Cię od niego...to ja potem wezmę od Ciebie za 1/3 Twojej ceny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #959 Napisano 26 Stycznia 2018 Tomek Jestes zaj....sty Sławek Gratulacje!!! Niech cieszy Sent from my iPhone using TapatalkDzięki ! Już wiem ze będzie nooo, wasze helsony wymiatają.chyba będzie trzeba utworzyć subkonto celowe skusiłem się na tę makarę w brązie - 170$. zobaczymy co przyjdzie latem a to widzieliście. gdybym miał wolne środki to chyba bym kliknąłhttp://www.aramar.nl/index.php?item=sea-vixen&action=article&group_id=38&aid=750&lang=en#.WmtmXWnOXIUPrzestań już z tymi linkami !!! Kusiciel !!! Bankruta strzelę , tym bardziej ze 42 tez sobie zostawiłem 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #960 Napisano 26 Stycznia 2018 Regia ma dziś być o ile będzie miał kto potwierdzić odbiór a już siedzę jak na szpilkach Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #961 Napisano 26 Stycznia 2018 Regia ma dziś być o ile będzie miał kto potwierdzić odbiór a już siedzę jak na szpilkach Sent from my iPhone using TapatalkZnam to uczucie . Jestem ciekaw jak ci przypadnie do gustu . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #962 Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Wieczorem w pobliżu swojego naturalnego środowiska Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #963 Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Kawał busoli i fajnie ze zostawiłeś 42 mm. Masz w nich takie same tarcze ? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 26 Stycznia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #964 Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Jakoś nie miałem serca się go pozbywać. 42 zawsze można do garniaka założyć Tak , obydwa czarne jednak przez wzgląd na klasyczny kształt koperty osobiście uważam ,ze jednolite kolory najbardziej pasują. Widziałem wersje z karbonowa tarcza i przyznam ze szału nie było . IMO do niektórych zegarów po prostu musi być klasycznie ( czerń , zieleń , brąz ) Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #965 Napisano 26 Stycznia 2018 Zgadza sie Ale musisz przyznać że AR mają rewelacyjny chyba najlepszy z moich brązów Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #966 Napisano 26 Stycznia 2018 Tu się z tobą zgodzę całkowicie Większość microbrandow stosuje tylko wewnętrzneAR , a Helson bodajże i zewnętrzne i dlatego jest taka różnica . P.s. Ale muszę sprawdzić czy faktycznie stosują zewnętrzny AR 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #967 Napisano 26 Stycznia 2018 A z tym zewnętrznym, to słyszałem opinie, że się wyciera i brzydko wygląda. Prawda to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #968 Napisano 26 Stycznia 2018 Zależy jak intensywnie użytkujesz. W Planet Ocean nie miałem problemu ale np w Tagu Kirium który jest zegarkiem na codzień - musiałem usunąć bo wyglądało tragicznie ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #969 Napisano 27 Stycznia 2018 No i jest Nie jestem zaskoczony jest po prostu świetny nie ma słów by opisać wygląd tarczy wygląda super i to przy sztucznym świetle a co dopiero w dziennym , jutro cykne fotke Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #970 Napisano 27 Stycznia 2018 Kurde,ale maszyna.Wygląda niesamowicie.Do tej pory myślałem ,że meteorytu nic nie pobije,ale ta tarcza jest -the best.Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9014 #971 Napisano 27 Stycznia 2018 Ten też jest za duży Gratuluję, rzeczywiście tarcza robi wrażenie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #972 Napisano 27 Stycznia 2018 Gratulacje nowego nabytku! ! ! Strasznie jestem ciekaw czy podobnie jak u mnie ,masz wrażenie ze zegar siedzi jak przyklejony na łapie Rzeczywiście , tarcze w Regii są niesamowite 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #973 Napisano 27 Stycznia 2018 Ten też jest za duży Gratuluję, rzeczywiście tarcza robi wrażenie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Myślę, że leży dobrze, to tylko taka perspektywa. Mnie natomiast mocno interesuje z czego jest dekiel? Bo nie jest stalowy, chyba, że PVD/DLC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9014 #974 Napisano 27 Stycznia 2018 Myślę, że leży dobrze, to tylko taka perspektywa. Mnie natomiast mocno interesuje z czego jest dekiel? Bo nie jest stalowy, chyba, że PVD/DLCŻartowałem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #975 Napisano 27 Stycznia 2018 Myślę, że leży dobrze, to tylko taka perspektywa. Mnie natomiast mocno interesuje z czego jest dekiel? Bo nie jest stalowy, chyba, że PVD/DLCStalowy w kolorze złotym. Muszę sprawdzić jaka metoda pokrywany. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach