satanic 16563 #976 Napisano 27 Stycznia 2018 Fajne te Regie.Helson nie ma zewnętrznego AR. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #977 Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Slaw, To już mało istotne, ważne, że stalowy. Tarcza mistrzostwo! A ja dziś na roboczo: Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #978 Napisano 27 Stycznia 2018 Slaw,w armidzie kajdan firmowy armidy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #979 Napisano 27 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #980 Napisano 27 Stycznia 2018 Dzięki panowie zegar cieszy jak cholera Sławek miałeś 100% racji , wygodny leży idealnie. Jak ktoś miał na ręce Glycine 17 46 mm na łapie wie o czym mowa. Koperta niska super wyprofilowane uszy , waga nie wielka plus może nie pierwszej jakości pasek ale miękki i bardzo wygodny podobny jak właśnie w Glicyne. Taki typowy garniturowiec Nie jest za duży , zdjęcie przekłamuje teraz jeszcze ciemno fotke strzelę później z dalsza. Wrażenie sprawia na naprawde duży zegarek ale to przez wąski bezel. Absolutnie zegarek godny polecenia, nie ma lipy. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #981 Napisano 27 Stycznia 2018 Wiedziałem ze ci przypadnie do gustu Niech się nosi !!! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #982 Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Miałeś racje Makara zamówiona , 170 $ za taki kawał brązu to śmiech , choćby na cioranie codzienne będzie jak znalazł Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 27 Stycznia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #983 Napisano 27 Stycznia 2018 Panowie na zatoce wisi 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #984 Napisano 27 Stycznia 2018 Wygląda, na jakiś taki ...mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #985 Napisano 27 Stycznia 2018 Wygląda, na jakiś taki ...mały Maluszek 47mm..... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #986 Napisano 27 Stycznia 2018 Maluszek 47mm..... To rzeczywiście drobinka Wydaje mi się jednak, tak sądząc tylko ze zdjęcia, że L2L nie musi być dużo większy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #987 Napisano 27 Stycznia 2018 Piotrek , tarcza w twojej Regii jest lakierowana , czy to tylko takie wrażenie ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #988 Napisano 27 Stycznia 2018 Pewności nie mam nic o lakierowaniu nie pisało myśle że to tylko takie wrażenie. A tak pisało (Sterile Custom Patina Cali Dial, Red Mars patina) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #989 Napisano 27 Stycznia 2018 Aleeee... Ten Almaz to na prund jest... A z tych noworuskich to tylko energia do mnie gada. Piotrek, ta tarcza to obłęd jakiś... Mam w realizacji projekt w tym guście, ale już widzę, że nie da Twojej rady... Masz f dzup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #990 Napisano 27 Stycznia 2018 Aleeee... Ten Almaz to na prund jest... A z tych noworuskich to tylko energia do mnie gada. Piotrek, ta tarcza to obłęd jakiś... Mam w realizacji projekt w tym guście, ale już widzę, że nie da Twojej rady... Masz f dzup Co ty się tego prundu boisz ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #991 Napisano 27 Stycznia 2018 TomekDzięki za miłe słowo jestem ciekaw co Ty tam wymyśliłeś Jeśli chodzi o Energie...hmm kto wie może na nim patyna kwitnie dla ciebie ? Za duży...zobaczymy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #992 Napisano 27 Stycznia 2018 Slaw, elektronikiem jestem, nie bojam się, ale mnie skacząca sekunda drażni. Bulovę mam i mnie się podobie. Piotrek, dużo by opowiadać, tarcza jest do Independenta, ale u nas w tym temacie też się pochwalę, jak będzie gotowa. Tylko, że jak zobaczyłem Twoją, to mój projekt wydał mi się lekko przaśny... Ale zobaczymy, dzieło chwali mistrza, a mój majster jest naprawdę niezły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #993 Napisano 27 Stycznia 2018 Niech zgadnę .... kolega forumowy ci ta tarcze rzeźbi 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #994 Napisano 27 Stycznia 2018 Nie, lokalny majster, ten sam, co zrobił dla mnie navBuhr 47 mm z tarczą typu BKolega forumowy fajne ma te z nurkiem, kombinuję, do czego by toto u niego zamówić. Też robi robotę... Ech, życia nie starczy, żeby te wszystkie pięknoty potem nosić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #995 Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Życia nie starczy ......Oj żebyś wiedział.... a tyle jest pięknych zegarów na świecie. Powiem ci jeszcze ze ten Nav to mu wyszedł rewelacyjnie ! Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #996 Napisano 27 Stycznia 2018 No i dlatego liczę na niego ponownie... Każdy z nas lubi mieć rzeczy ładne i unikalne. Jak coś jest w serii, to rzeczywiście musi do mnie głośno zawołać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #997 Napisano 28 Stycznia 2018 W tych Regia jakby te tarcze przepolerował byłoby super... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #998 Napisano 28 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #999 Napisano 28 Stycznia 2018 A ja robię hard boiled egg patina,zobaczymy jak wyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9014 #1000 Napisano 28 Stycznia 2018 Jestem ciekaw jak wyjdzie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach