abir 8430 #1651 Napisano 3 Kwietnia 2018 Gratuluję. Patrzyłem na niego gdy był dobry preorder jakiś czas temu. Jednak nie wyszło mi. Jestem ciekaw jak on wygląda na przedramieniu. Taki elegancik trochę Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1652 Napisano 3 Kwietnia 2018 Gratulacje! On może całkiem świecić! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1653 Napisano 3 Kwietnia 2018 Dzięki panowie !!Gdybym ceny dobrej nie dostał to bym go w tym czasie nie kupił a kompresor to takie dopełnienie kolekcji , tymbardziej że koronka od bezel wewmętznego zakręcana więc od noszenia przestawiać bezela nie powinna , a takie miałem już i przeszkadzało mi to bardzo. WR 300 m nie ma lipy a tak świeci Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1654 Napisano 3 Kwietnia 2018 Nice !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #1655 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Sam się trochę czaiłem na tego Helmsmana ale jakoś nie mogłem się zdecydować. Moim zdaniem najładniejsza wersja kolorystyczna. Poproszę o jakieś nadgarstkowe. EDIT: Takie zdjęcie znalazłem w sieci... Faktycznie na koronkach też jest luma? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Błyskawiczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1656 Napisano 4 Kwietnia 2018 Niektóre Hammerhead'y też tak mają (fot. moja): Untitled by Tomasz Jakubowski, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1657 Napisano 4 Kwietnia 2018 Tomek , z czego lub w jaki sposób jest wykonana tarcza w toimm zegarze ? Wyglada to bardzo interesująco . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1658 Napisano 4 Kwietnia 2018 WitamJeszcze go w łapach nie mam , więc na nadgarstkowe trzeba poczekać tak to ma wyglądać A tymczasem u mnie tak Tomek , co to za pasek masz ? Fajnie wygląda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1659 Napisano 4 Kwietnia 2018 Slaw tarcza malowanka, nie wiem co to za farba, ale patyczek do czyszczenia uszu był tu w użyciu, będę poprawiał w przyszłości. Pasek od majfrenda coś na szybko, nie wiem, czy Ali, czy Zatoka, nie pamiętam już. Wygląda dobrze, i tylko tyle, do wymiany ogólnie.Będzie klamerka, to się pomyśli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1660 Napisano 4 Kwietnia 2018 Piotrek , widzę ze u Ciebie pierworodny na łapie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1661 Napisano 4 Kwietnia 2018 Tak jest Od tego się zaczęło Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1662 Napisano 5 Kwietnia 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1663 Napisano 5 Kwietnia 2018 Pięknie się komponuje ten ciemny brąz z niebieskim szlifem słonecznym . Na świezo , bez patynki wyglądało ....ok 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8430 #1664 Napisano 5 Kwietnia 2018 cały czas uświadamiasz mnie, że żyję w błędzie nie posiadając Armidy czy on ci się trochę nie postarzał? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1665 Napisano 5 Kwietnia 2018 cały czas uświadamiasz mnie, że żyję w błędzie nie posiadając Armidy czy on ci się trochę nie postarzał?Zdjęcie jest trochę podkręcone jakimiś filtrami w programie zdjęciowym telefonu, więc to może tak wyglądać Póki co jedynie delikatnie patynkę złapał, na boku bezela Co by nie powiedzieć, to ta Armida jest naprawdę fajna, może trochę klockowata, bo średnica nie duża - 42 mm, L2L dla mnie idealny - 46 mm, a jednak raczej taka pękata Ale mimo tego za każdym razem, jak ląduje na nadgarstku, człowiek się uśmiecza patrząc na nią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1666 Napisano 5 Kwietnia 2018 Cześć Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #1667 Napisano 5 Kwietnia 2018 Tak było dwa dni temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1668 Napisano 5 Kwietnia 2018 Piękny zegar ..... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1669 Napisano 6 Kwietnia 2018 Już jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1670 Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Kawał zegara ! Gratulować . Czekamy na mini recenzje . P.s. Zauważyłem ze tzw. Microbrandy coraz bardziej ewoluują w zdecydowanie lepszym kierunku. Weźmy np. Heroica Piotrka : porządne pudło , bardzo dobre jakościowo paski , tudzież sam zegarek wykonany na wysokim poziomie. Odnoszę wrażenie ze niedługo ,jeśli nie już nasze małe niszowe firemki przescigna to szczycącej się imionami i historia Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8430 #1671 Napisano 6 Kwietnia 2018 Tak było dwa dni temu w tej prostocie jest piekno Już jest Sent from my iPhone using Tapatalk piękny zegar, gratuluję. sie prezentuje... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1672 Napisano 6 Kwietnia 2018 Piotrek, już się obśliniłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1673 Napisano 6 Kwietnia 2018 Już jest Sent from my iPhone using Tapatalk Heroic zawsze super. Pudełko podobne do Zelosowskich.Gdzie kupowałeś?Dobrze widzę, że klamerka jest z takiego samego brązu jak koperta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1674 Napisano 6 Kwietnia 2018 Piotrek39 graty Heroica. Czy te teleskopy mają nacięcia? Moje w anconie też mają ale nie są to teleskopy wkręcane tylko zwykłe sprężynowe może y ciebie też tak jest żebyś nie próbował wykręcić jak ja przez pół dnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1675 Napisano 6 Kwietnia 2018 Dzięki panowie Nie jestem zaskoczony , spodziewałem się zegara solidnie wykonanego , i tak jest. Zegar dość duży , lecz kształt koperty, bezel z załamaniem sprawia że klockowatość się traci. Koronka oczywiście zakręcana , dodatkowy smaczek to bara zabezpieczająca. Paski świetne , z tego co wyczytałem do Pama ci sami robią. Ogólnie wrażenia super, dobrze wydana kasa. Sent from my iPhone using TapatalkPiotrek39 graty Heroica. Czy te teleskopy mają nacięcia? Moje w anconie też mają ale nie są to teleskopy wkręcane tylko zwykłe sprężynowe może y ciebie też tak jest żebyś nie próbował wykręcić jak ja przez pół dnia.Tak , to są teleskopy i to dość spore, troche na początku byłem zdziwiony że narządka nie dołączyli jak zwykle to bywa w micro brand. W/m jest Ok. Sent from my iPhone using TapatalkHeroic zawsze super. Pudełko podobne do Zelosowskich.Gdzie kupowałeś?Dobrze widzę, że klamerka jest z takiego samego brązu jak koperta?Kupiony na ebay u autoryzowanego dilera Heroic Sent from my iPhone using TapatalkHeroic zawsze super. Pudełko podobne do Zelosowskich.Gdzie kupowałeś?Dobrze widzę, że klamerka jest z takiego samego brązu jak koperta?Dzięki Klamerka ten sam materiał. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach