Gość Kwiatek #3701 Napisano 14 Października 2018 Na taką informację czekałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3702 Napisano 14 Października 2018 Kwiato polecam: https://www.ebay.pl/itm/Borealis-Oceanaut-Teal-Blue-Aluminum-Bronze-Diver-Watch-Seiko-NH35-Automatic/113302439999?hash=item1a615a083f:g:AF0AAOSwBFlbvxmF:rk:23:pf:0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3703 Napisano 14 Października 2018 Ameliniumowy brąz... Ciekawe, jeszcze nie mam doświadczenia z takim materiałem, dokształcić się muszę, ale póki co i tak nie kupię, bo damka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3704 Napisano 14 Października 2018 nie patnuje się tak szybko ta ... damka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3705 Napisano 14 Października 2018 Kurde, skoro zastosowano toto do produkcji elementów dla przemysłu chemicznego, to rzeczywiście może nie chcieć patynować... Tylko w sumie nie wiem, czy to fajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3706 Napisano 14 Października 2018 Będzie patynować , tylko wolniej będziesz mieć wkrótce okazje się samemu przekonać. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3707 Napisano 15 Października 2018 Zelos w lesie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3708 Napisano 15 Października 2018 @konax super strzał! W lesie teraz można poszaleć ze zdjęciami Daliście mi tak do myślenia z tymi zegarkami że już sami nie wiem na co się zdecydować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3709 Napisano 15 Października 2018 Świetnie dobrany pasek do tego hammerhead'a. Ps. Gdyby ktoś chciał zakupić oryginalną klamrę do Helsona to życzą sobie za nią 30$ łącznie z kosztami przesyłki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3710 Napisano 15 Października 2018 Jakoś doopy nie urywa ..... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3711 Napisano 15 Października 2018 Też go kupiłeś? Może nie urywa, ale dam mu szansę na patyne. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3712 Napisano 15 Października 2018 Też go kupiłeś? Może nie urywa, ale dam mu szansę na patyne. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaSi senior . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3713 Napisano 15 Października 2018 @konaxCo to za pasek na zdjęciu z Zelosem ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3714 Napisano 15 Października 2018 od kompletu, zelos takie daje 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3715 Napisano 15 Października 2018 dokładnie, fabryka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3716 Napisano 15 Października 2018 (edytowane) Ja to mam szczęście. Dzisiaj przyjechał do mnie Helmsman 2 niebieski. I po pierwszej dobrej wiadomości o cleniu paczki i naliczeniu 84 zł, było zadowolenie. Do czasu aż kurier dostarczył kopertę. Jakaś taka płaska i miękka była. No i mam Zelosa na gumie i trochę folii bombelkowej. Nawet karty gwarancyjnej nie było w paczce. O drugim pasku nawet nie wspomnę. Napisałem maila i czekam co odpowiedzą. Sam zegarek mi się podoba. Ale brak dodatków, odebrał mi sporo radości z zakupu. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Października 2018 przez Dyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3717 Napisano 15 Października 2018 jak kupowałeś za tańsze pieniądze niż standardowo to nie dają takich pasków.dają tylko przy preorder lub przy pełnej cenie. nie powinieneś się gniewać na nich.z drugiej strony przy ogłoszeniu zawsze jest napisane co dają, jakie i ile pasków. może nie doczytałeś?mój jest czarny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3718 Napisano 15 Października 2018 (edytowane) Kupowałem ze strony Zelosa.Fakt z kodem na - 150$.Ale nie było informacji o uboższej wersji. Na stronie jest info o 2 paskach, narzędziu do ich zmiany, karcie gwarancyjnej i opakowaniu. Package Includes: Travel Roll Zelos Rubber Strap Horween Leather Strap Strap Change Tool Steel Warranty Card Edytowane 15 Października 2018 przez Dyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3719 Napisano 15 Października 2018 no 150 $ to już duży upust. nie masz co narzekać, za 150 zielonych kupisz sobie 2 takie paski, albo półtora 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3720 Napisano 15 Października 2018 A jednak, staną na wysokości zadania.Takie info dostałem : Very sorry for this error, it was sent mistakenly without the set as sometimes we send watches alone for warranty purposes.I will send a set including all the items mentioned. I'm sorry for the trouble once again! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #3721 Napisano 15 Października 2018 Jakoś doopy nie urywa ..... Pasek zmień Mi baaardzo przypadł do gustu. Tym bardziej, że zaczyna łapać kolor już po paru dniach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3722 Napisano 15 Października 2018 pasior jak żywy. agresywny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3723 Napisano 15 Października 2018 A jednak, staną na wysokości zadania.Takie info dostałem :no jeśli pisali że w kpl są 2 paski to powinny być. odpowiednie podejście mają 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3724 Napisano 15 Października 2018 (edytowane) Pasek zmień Mi baaardzo przypadł do gustu. Tym bardziej, że zaczyna łapać kolor już po paru dniach. A z czego ten pasek, bo fajny? A jak się toto zapina, jak dziurków ni ma? Edytowane 16 Października 2018 przez _Kwiatek_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3725 Napisano 15 Października 2018 (edytowane) Pasek zmień Mi baaardzo przypadł do gustu. Tym bardziej, że zaczyna łapać kolor już po paru dniach.No , powiem ci ze rzeczywiście wygląda to bardzo przyzwoicie !Wrzuć jakieś namiary na pasiora proszę . Edytowane 16 Października 2018 przez _Kwiatek_ 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach