piotrek39 3574 #451 Napisano 23 Listopada 2017 Steinhart super u mnie z rana Bob Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #452 Napisano 23 Listopada 2017 no oglądam i w brzuchu mi burczy z apetytu. gratuluję wszystkim kolegom pięknego brązu.cały czas czekam na swojego navy sailor narval seven i doczekać się nie mogę (I kwartał 2018)chciałbym was zapytać o nadgarstki. bo chodzi za mną nz bronze http://www.narvalseven.com/nz-2100 który ma 56 mm LTL, albo maranez rawai 45 (tyle samo ucho do ucha). właśnie jakie macie nadgarstki? boję się, że moje 17,5cm może mnie dyskwalifikować przy tych wielkościach bronzu. nie wiem czy bezpieczniej nie będzie zaposiąść maranez bangla 44. żeby było weselej są jeszcze do wzięcia bob wellson 2016 i 2017, ale tu chyba moja ręka by wyglądała jak sam nie wiem co. i chyba jest to zbyt odważny zegarr jak dla mnie. tak, są jeszcze tc9, avi8 i gentleman warfare w brązie. i mocno kusi mnie ten drugi lub trzeci, są super. chyba slaw kiedyć je pokazał. mam już chyba bałagan w głowie. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #453 Napisano 23 Listopada 2017 AbirJak chodzi i Boba 2016 polecam bardziej jak 2017 w/m bardziej postarali się jeśli chodzi o dokładność wykonania. Rawai super zegar ja mam 19 cm nadgarstek i powiem szczerze 49 mm siadłby też bez problemu. Na tc-9 też mam chrapkę. Bob chyba najfajniejszy 2015 co ma Sławek tego musze mieć. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #454 Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Bob 2017 podoba mi się chyba najbardziej. 2016 nie powinien być dostępny, Piotrek kupił ostatni... Abir, a na bazarku taki się wala: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/155411-nethuns-ocean-300-braz/?do=findComment&comment=2140013 według mnie genialny, tylko niezbyt duży i w tym klimacie mam już Rawai, ale gdyby nie to szarpałbym, bo i cena dobra Edytowane 23 Listopada 2017 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #455 Napisano 23 Listopada 2017 dzięki za infowłaśnie wy macie po 19 cm i to jest git. nie do końca wiem czy 17,5 cm na 56mm lugtolug jest okdzięki za tego nethunsa, przeoczyłem go. oglądałem w necie. ciekawa propozycja, i nie za wielkabob jest piękny, jednak jest na dalszej pozycji. jest jeszcze ankon chalenger - też ślicznychyba będę się zastanaiwał między narval seven NZ bronze, ancon chalenger, maranez bangla, avi8, i jeszcze teraz ten nethuns. kurcze dużo tegonie chciałbym przesadzić z wielkością zegarka do mojego nadgarstka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #456 Napisano 23 Listopada 2017 Ja mam łapę 21-21,5 (jak spuchnie), u mnie mniejsze sztuki giną nieco, a za dużego jeszcze nie przymierzałem. Potarguj tego Nethunsa, kolega Ci jeszcze coś pozwoli urwać, jestem pewien . A warto, wykonanie super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #457 Napisano 23 Listopada 2017 Bob 2017 podoba mi się chyba najbardziej. 2016 nie powinien być dostępny, Piotrek kupił ostatni... na ich stronie są chyba 3 sztuki. dwie lekko uszkodzone i przecenione, jeden pełnowartościowy(może dane są nieuaktualnione)Ja mam łapę 21-21,5 (jak spuchnie), u mnie mniejsze sztuki giną nieco, a za dużego jeszcze nie przymierzałem. Potarguj tego Nethunsa, kolega Ci jeszcze coś pozwoli urwać, jestem pewien . A warto, wykonanie super! z takim nadgarstkiem to można sobie pozwolić na wiele. fiu fiu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #458 Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) sprawdzałem, jak Piotrek wrzucił zdjęcie swojego BW to okazało się, że mam właśnie ten numer, który dostępny jest jako ostatni pełnowartościowy na stronie. Jak widać nie aktualizują. A może spróbuj go kupić, ciekawe, co powiedzą... A z moją łapą wszystkie paski muszę dorabiać, albo kupować xxl, bo standardowe są za krótkie i walają się po szufladzie. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #459 Napisano 23 Listopada 2017 No tak ja niby ostatniego kupiłem,kto wie może robią numer 2 cały czas? Choć myśle ze nie aktualizują strony. Jeśli chodzi o Boba chętnie bym nabył 2014 i 2015 jak by ktoś coś to proszę o info. Dzięki. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #460 Napisano 23 Listopada 2017 Ależ Ty pazerny jesteś Prawie jak ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #461 Napisano 23 Listopada 2017 No choinka jestemjuż myśle o następnym brązie może uda sie w przyszłym tygodniu zrealizować A Boby to mam zamiar każdy rocznik mieć może sie uda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #462 Napisano 24 Listopada 2017 no oglądam i w brzuchu mi burczy z apetytu. gratuluję wszystkim kolegom pięknego brązu.cały czas czekam na swojego navy sailor narval seven i doczekać się nie mogę (I kwartał 2018)chciałbym was zapytać o nadgarstki. bo chodzi za mną nz bronze http://www.narvalseven.com/nz-2100 który ma 56 mm LTL, albo maranez rawai 45 (tyle samo ucho do ucha). właśnie jakie macie nadgarstki? boję się, że moje 17,5cm może mnie dyskwalifikować przy tych wielkościach bronzu. nie wiem czy bezpieczniej nie będzie zaposiąść maranez bangla 44. żeby było weselej są jeszcze do wzięcia bob wellson 2016 i 2017, ale tu chyba moja ręka by wyglądała jak sam nie wiem co. i chyba jest to zbyt odważny zegarr jak dla mnie. tak, są jeszcze tc9, avi8 i gentleman warfare w brązie. i mocno kusi mnie ten drugi lub trzeci, są super. chyba slaw kiedyć je pokazał. mam już chyba bałagan w głowie. Bierz to co ci wpadnie w oko ! Ja mam 18cm a nosze największego Rawai bez wrażenia ze wyglada komicznie. Zreszta , jeszcze nikt tak mnie nie skomentował, wiec pewnie jest ok Brąz jest w ofensywie , wiec jeśli cos kupisz i ci nie podejdzie pewnie i tak pogonisz bez problemy , może nawet z zyskiem A tak poza tym Wszystkim wam panowie gratki z udanych zakupów , posiadania i tworzenia nowych zegarów !!!!!Cieszę sie ze temat chwycił i jest nas coraz więcej 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #463 Napisano 24 Listopada 2017 Blekfraidej robi swoje. Wygrał ancon ceną. Liczyłem że narval też będzie miał ofertę, ale nie mają. Ancona wytargalem z 50% upust. Teraz tylko czekać na pierwszy brąz w kolekcji. Oby zaiskrzylo.Dzieki za dobre rady. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #464 Napisano 24 Listopada 2017 to pochwal się, którego wziąłeś, podlinkuj! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #465 Napisano 24 Listopada 2017 Challengerhttps://www.seriouswatches.com/collections/all-watches/products/ancon-challenger-ch003 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #466 Napisano 24 Listopada 2017 Fajny, ciekawa osłona koronki, spory rozmiar, będziesz Pan zadowolony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #467 Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Graty Ancona też śliniłem sie na jego widok. Może kiedyś...poczekam na twoją opinie i wrażenia Ja w planie mam kupno w końcu Regia Sławek zachwalał bardzo wygodę noszenia zobaczymy. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 24 Listopada 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #468 Napisano 24 Listopada 2017 Mam już maila z ups że dostawa planowana na wtorek.Regie też oglądałem. Jak dojdzie ancon, potem narval, to chyba trzeci będzie albo AVI 8 w brązie lub znów narval Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaJakby co to na massdropie leży makara w bronzie za 200 zielonych Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #469 Napisano 24 Listopada 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #470 Napisano 24 Listopada 2017 Piotrek, on jest dla Ciebie zdecydowanie za duży... A ja mogę uwolnić Cię od ciężaru... Abir, to Avi8 robi coś w brązie? To nie PVD? Daj linkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9157 #471 Napisano 24 Listopada 2017 Model flyboy, slaw go chomikuje https://avi-8.co.uk/collections/flyboy/products/av-4042-03 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #472 Napisano 24 Listopada 2017 No rzeczywiście, byłem przekonany, że to pvd... Ale w pilotach r mnie wyłącznie tarcza typu B, i całe szczęście, że tam takiej nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #473 Napisano 24 Listopada 2017 Thomas Jest duży ale co zrobić zakochany w nim jestem busola robi wrażenie gdziekolwiek sie nie pojawię Kuźwa świetny jest. Jak pojawi ci się okazja bież,polubisz go w 100%-tach. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #474 Napisano 24 Listopada 2017 Jak będzie okazja to biorę... Ale myślałem , że Tobie się znudził... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #475 Napisano 24 Listopada 2017 Model flyboy, slaw go chomikuje https://avi-8.co.uk/collections/flyboy/products/av-4042-03Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaOj tam , zaraz chomikuje..... 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach