Thomas666 7630 #1601 Napisano 31 Marca 2018 Abir, ja Ci mówię, powiedz, że ode mnie pożyczyłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #1602 Napisano 31 Marca 2018 zelosik - pięknosik u mnie już po ptokach. maranez talay i armida muszą jeszcze chwilkę zaczekać. zamówiłem jeszcze coś innegomoja lepsza połowa już za tanka chciała nożem wymierzać sprawiedliwość co to będzie teraz po świętach, chyba odwiedzę oddział chirurgiczno - ortopedycznyżony chyba nie zabijają za zegarki?? Widziałem co Sam jestem ciekaw jak na żywo wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1603 Napisano 31 Marca 2018 Dobra, opowiadać mi tu zaraz!! Co pokupowali?Willek osobiście do takiego fajnego zegara wybrałbym ładniejszą poduszkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1604 Napisano 31 Marca 2018 Dalej moje zdjęcia normalnie wyglądają,czy teraz wyglądają na przekrzywione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #1605 Napisano 31 Marca 2018 Abir, ja Ci mówię, powiedz, że ode mnie pożyczyłeś to jest as w rękawie na naprawdę ciężkie chwile Widziałem co Sam jestem ciekaw jak na żywo wygląda.zapowiadali ten projekt już od jakiegoś czasu. czekałem co z tego wyjdzie i w jakiej cenie. wszystko skumulowało się na święta. ale gdyby nie ta fonderia navale to brałbym talaya. projekt koperty nie jest kopią niczego, ten zegar nie jest podobny do żadnego, i to zdecydowało. oczywiście mam obawy, bo polegam tylko na zdjęciach. z tego co pisali to już prawie wszystko sprzedane Dobra, opowiadać mi tu zaraz!! Co pokupowali? nie powinienen zapeszać dopóki nie przyjdzie, ale co tam. padło na pontvs fonderia navale tu recenzja i fotkihttps://timetoblogwatches.com/2018/03/31/watch-review-fonderia-navale-gondar/ Dalej moje zdjęcia normalnie wyglądają,czy teraz wyglądają na przekrzywione.tak, wyglądaja na przekręcone 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1606 Napisano 31 Marca 2018 Łał... fajny, i jaka limitacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #1607 Napisano 31 Marca 2018 po 50 sztuk w każdym kolorzezapomniałem, tu do sklepu https://www.pontvswatch.com/purchase/fonderia/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1608 Napisano 31 Marca 2018 Wygląda na niezły klocek. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1609 Napisano 31 Marca 2018 44 mm, tylko wygląda. Da rade nawet na średnich łapkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1610 Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) zelosik - pięknosik u mnie już po ptokach. maranez talay i armida muszą jeszcze chwilkę zaczekać. zamówiłem jeszcze coś innegomoja lepsza połowa już za tanka chciała nożem wymierzać sprawiedliwość co to będzie teraz po świętach, chyba odwiedzę oddział chirurgiczno - ortopedycznyżony chyba nie zabijają za zegarki?? Ja też nie skorzystam z tych promocji Żabol jednak prawdopodobnie będzie , kolega Piotr się odezwał. Z promocji nie skorzystam , ale oprócz żabola pojawi się jeszcze jeden egzemplarz , nie zapeszam ale już dawno łapki mnie świerzbiły Teraz tylko żonę jakoś musze powiadomić ewentualnie spotkamy sie na jednym oddziele A ten brzydal coś go zakupił....przepiękny Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 31 Marca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1611 Napisano 31 Marca 2018 A wiecie jaka może być przyczyna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #1612 Napisano 31 Marca 2018 Ja też nie skorzystam z tych promocji Żabol jednak prawdopodobnie będzie , kolega Piotr się odezwał. Z promocji nie skorzystam , ale oprócz żabola pojawi się jeszcze jeden egzemplarz , nie zapeszam ale już dawno łapki mnie świerzbiły Teraz tylko żonę jakoś musze powiadomić ewentualnie spotkamy sie na jednym oddziele A ten brzydal coś go zakupił....przepiękny Sent from my iPhone using TapatalkŻabol, świetne dopełnienie kolekcji, graty. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaA wiecie jaka może być przyczyna?Jak zrobisz zdjęcie to w galerii jest prosto czy przekrecone? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1613 Napisano 31 Marca 2018 Piotrek, cieszy mnie, że sytuacja się wyklarowała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1614 Napisano 31 Marca 2018 Też się cieszę , że nie kupiłem wczoraj rano Armide bo taka już była w koszyku lecz kolega szepnął mi bym się jeszcze zastanowił bo mam czas a po południu wiadomość od Piotra przyszła Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1615 Napisano 31 Marca 2018 On taki mało internetowy zdaje się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1616 Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Jakiś wyjazd miał ale już ogarnięte Nie wytrzymuje musze się pochwalić taki do mnie jedzie Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 31 Marca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1617 Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Jakiś wyjazd miał ale już ogarnięte Nie wytrzymuje musze się pochwalić taki do mnie jedzie Sent from my iPhone using TapatalkO zesz ty !!!!!!!!Linka , cena itp Please !!! to jest as w rękawie na naprawdę ciężkie chwile zapowiadali ten projekt już od jakiegoś czasu. czekałem co z tego wyjdzie i w jakiej cenie. wszystko skumulowało się na święta. ale gdyby nie ta fonderia navale to brałbym talaya. projekt koperty nie jest kopią niczego, ten zegar nie jest podobny do żadnego, i to zdecydowało. oczywiście mam obawy, bo polegam tylko na zdjęciach. z tego co pisali to już prawie wszystko sprzedane nie powinienen zapeszać dopóki nie przyjdzie, ale co tam. padło na pontvs fonderia navale tu recenzja i fotkihttps://timetoblogwatches.com/2018/03/31/watch-review-fonderia-navale-gondar/ tak, wyglądaja na przekręconeJest moc !!!! Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez _Kwiatek_ 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1618 Napisano 31 Marca 2018 Sławek Wesołych Świąt !!! Kupiony na ebay nowy u dilera Heroic Cena znośna choć tani nie jest niecałe 800 $ Heroic18 Swiss Made Green Gradient Dial with Dot Index Bronze Diver Watch46.5mm CUSN bronze caseSellita SW200-1 movement ( 25 jewels 28800 vibrations per hour )500m water resistant Super Luminova index & hands120 clicks bezelSandwich dial, a special green gradient dial4.5mm dome sapphire with AR coating24mm strap lugLug to lug 56mmWatch case thickness: 16mm ( glass excluded )316 Stainless steel case back2 fixed straps & a bronze Pre-V spring bar buckle included. A genuine brown shark strap with ecru stitching in 24x24, 125/80. An Italian dark navy green leather strap with match stitching in 24x24, 125/80A vintage brown wooden watch box includedCover with 2 years worldwide warrantyLimited in 199 pcs only+ Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1619 Napisano 1 Kwietnia 2018 Sławek Wesołych Świąt !!!Kupiony na ebay nowy u dilera Heroic Cena znośna choć tani nie jest niecałe 800 $ Heroic18 Swiss Made Green Gradient Dial with Dot Index Bronze Diver Watch46.5mm CUSN bronze caseSellita SW200-1 movement ( 25 jewels 28800 vibrations per hour )500m water resistant Super Luminova index & hands120 clicks bezelSandwich dial, a special green gradient dial4.5mm dome sapphire with AR coating24mm strap lugLug to lug 56mmWatch case thickness: 16mm ( glass excluded )316 Stainless steel case back2 fixed straps & a bronze Pre-V spring bar buckle included. A genuine brown shark strap with ecru stitching in 24x24, 125/80. An Italian dark navy green leather strap with match stitching in 24x24, 125/80A vintage brown wooden watch box includedCover with 2 years worldwide warrantyLimited in 199 pcs only+Sent from my iPhone using TapatalkDziękuje i nawzajem zreszta wszystkim kolegom tez Zegar zapowiada się świetnie !!!!! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #1620 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Jakiś wyjazd miał ale już ogarnięte Nie wytrzymuje musze się pochwalić taki do mnie jedzie Sent from my iPhone using TapatalkNieeee, Piotr nie rób mi tego. Heroic to jeden z naj dla mnie. Trafiłeś mnie w 10. Rozmiar i wygląd idealny dla mnie. Wielkie gratulacje. Myślałem że jest jakaś super obniżka u nich, ale jednak nie. Pocieszam się tym że moje ancony i twój Heroic mają takie same ręce . To po świętach każdy chwali się swoim zającem Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1621 Napisano 1 Kwietnia 2018 No, gruuboooo... Fajny zegar z niefajną ceną Też myślałem, że okazję jakąś Piotrek trafił, a on po prostu zegarki z rynku łopatą wygarnia...A, jeszcze jedno, nie cytujcie zdjęć, bo jakiś mod zobaczy to na pagony gotów nawrzucać, na nurasach była dopiero co jakaś grubsza afera o te sprawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1622 Napisano 1 Kwietnia 2018 No, gruuboooo... Fajny zegar z niefajną ceną Też myślałem, że okazję jakąś Piotrek trafił, a on po prostu zegarki z rynku łopatą wygarnia...A, jeszcze jedno, nie cytujcie zdjęć, bo jakiś mod zobaczy to na pagony gotów nawrzucać, na nurasach była dopiero co jakaś grubsza afera o te sprawy.Zaraz tam grubsza afera ;-) Normalna dyskusja ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #1623 Napisano 1 Kwietnia 2018 Poprawiłem, ale trudno tak w telefonie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1624 Napisano 1 Kwietnia 2018 No, nie do końca, normalnie to może ona teraz wygląda, jak połowę postów wychlastali, żeby niby tematu nie zaciemniać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1625 Napisano 1 Kwietnia 2018 No, nie do końca, normalnie to może ona teraz wygląda, jak połowę postów wychlastali, żeby niby tematu nie zaciemniać To fakt :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach