abir 8209 #2251 Napisano 5 Czerwca 2018 no właśnie czaję się na ich pastę, jednak nie ma jej na allegrowiem, że nie zawsze będzie mi się chciało ściągać zegarek lub zmieniać na gumę i jakiś trafi do wody. dlatego chciałbym go chociarz przygotować na ten szok 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2252 Napisano 5 Czerwca 2018 Ja używam ,z allegro.takiejPolecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #2253 Napisano 5 Czerwca 2018 no właśnie czaję się na ich pastę, jednak nie ma jej na allegrowiem, że nie zawsze będzie mi się chciało ściągać zegarek lub zmieniać na gumę i jakiś trafi do wody. dlatego chciałbym go chociarz przygotować na ten szok Napisz do nich, z tego co wiem to mają ją na bieżąco. http://skornikstyl.pl/1_4_kontakt.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #2254 Napisano 5 Czerwca 2018 Ja używam ,z allegro.takiej20180605_131734.jpgPolecam. o właśnie tego twojego postu szukałem, dziekiNapisz do nich, z tego co wiem to mają ją na bieżąco. http://skornikstyl.pl/1_4_kontakt.htmla to muszę uderzyć bezpośrednio do nich.w zeszłym roku mieli na allegro.spróbuję najpierw do nich uderzyć, jak nie mają to wezmę tego co kolega willek777 dzięki za pomoc 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #2255 Napisano 5 Czerwca 2018 Pani Jadwiga rzeczywiście ma pastę, trzeba na razie zamawiać indywidualnie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2256 Napisano 6 Czerwca 2018 WGC Bronze 45 mm 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2257 Napisano 6 Czerwca 2018 Widzialem go zdaje się na zatoce. Sam robiłeś ???? !Bardzo ciekawy notabene 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2258 Napisano 6 Czerwca 2018 Już znalazłem 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #2259 Napisano 6 Czerwca 2018 Ciekawa recenzja Zelosa Mako, ktoś o niego pytał. Ostrzegam wszystkich - nie oglądać! Żeby ktoś nie miał potem pretensji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2260 Napisano 7 Czerwca 2018 Hej Co myślicie o takiej tarczy ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2261 Napisano 7 Czerwca 2018 Fajne, ja mam takie 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #2262 Napisano 7 Czerwca 2018 HejCo myślicie o takiej tarczy ? Zdecydowanie nie. Taka sobie jest, pachnie wielkoseryjną tandetą od Majfrenda.Fajne, ja mam takie Te już dobrze wykonane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #2263 Napisano 7 Czerwca 2018 HejCo myślicie o takiej tarczy ? Sent from my iPhone using Tapatalkogólnie fajna - mam na myśli grafikę.lecz moim zdaniem tarcza z brązu do zegarka z brązu - za dużo złotego w całości (cukru w cukrze ). ale to tylko mój gust. chyba że spatynować je żeby nie świeciła tak mocno, miała inne kolory rdzawe - coś jak twoja regia 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #2264 Napisano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Fajne, ja mam takie Tarczę z Cthulhu to bym przygarnął Edytowane 7 Czerwca 2018 przez zgrzyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2265 Napisano 7 Czerwca 2018 TomekTeż mam takie odczucie póki co nie mam czasu myśleć nad inną bo w weekend biorę sie za kopertę Rafał Ona będzie patynowana , tylko troche lumy nałożę może ją jeszcze piaskiem sypnę mam jeszcze ze ss zrobioną ale to to dopiero się świeci Piotr K Tarcze super !! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8209 #2266 Napisano 7 Czerwca 2018 Piotrze, no to będzie ciekawiezawsze podziwiam wszystkich kolegów którzy bawią się w stworzenie własnego zegarka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2267 Napisano 7 Czerwca 2018 Dzięki za miłe słowa jak wyjdzie to wyjdzie jakiegoś wielkiego ciśnienia nie mam. Ważne że moje Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2268 Napisano 7 Czerwca 2018 Piotrek39 dokładnie!!! Własne ,unikatowe, to zazdrość przez kolegów przemawia;)))Super, dalej trzymam kciuki. Po spatynowaniu tarcza nabierze charakteru. Jakiś pomysł na pasek masz już? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2269 Napisano 7 Czerwca 2018 Nie sądzę by była zazdrość , Tomek mówi to co myśli i za to go szanuje , zresztą ma racje tarcze zmatowiłem i już lepiej wygląda. A patyna jeszcze lepiej jej zrobi. Jutro pyknę fotke. Amonia i sól dobrze jej zrobi,a z czasem coś nowego wymyślę Pasek ? Hmm....jeszcze do tego nie doszedłem , jakiś tam wymyślę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2270 Napisano 7 Czerwca 2018 Pomysł rewelacyjny. Kibicuje ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2271 Napisano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Dzieki panowie ostatnio powstal taki wlasnoreczna robota koperta z mosiadzu recznie toczona i fezowana bez CNCtarcza drukowana na drukarce 3d w mosiadzu i troche ja poszpecilem i lume dodalemm Edytowane 7 Czerwca 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2272 Napisano 7 Czerwca 2018 Wyglada jakbyś go wytargal z jakiegoś hiszpańskiego galeonu , po 500 latach pod woda. Fajny klimacik i gratulacje umiejętności 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2273 Napisano 7 Czerwca 2018 Dzieki a tu czysty turtle style zrobilem 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2274 Napisano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Piotrek Jestem wielkim fanem twoich dzieł gratuluje umiejętności Jak mówisz drukowana ? Jeśli chodzi o CNC to manualne maszyny działają bardzo podobnie , można na nich wszystko zrobić dokładnie jak na CNC wiem bo 14 lat temu na nich zaczynałem, ogólnie dziwie się że tak późno wpadłem na pomysł zrobienia samemu zegara po kupnie ponad 20 zegarków z brązu a jak ktoś myśli ze to jest łatwo zrobić kopertę na takiej CNC na której robie , to w błędzie jest Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 7 Czerwca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2275 Napisano 7 Czerwca 2018 Dzieki a tu czysty turtle style zrobilem Z jakiego sprzętu korzystałeś do drukowania ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach