Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PiterM

G-Shock GW-056E - jakieś opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam nowego "G"... ma być wygodny, w miarę płaski, ma się chować pod rękaw (np. jak sobie na nartki pojadę). Może ktoś ma coś takiego i może się podzielić wrażeniami? Taki "mało G-shockowy", ale... w sumie ciekawy:

GW-056E-3V_1810.jpg

Panerai... so much more than just a watch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem, oglądałem i kumpel ma takowego tylko w wersji B http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&amp...=34&id=1270, na ręce leży bardzo fajnie, jest dość dyskretny. Wg kolegi jest także wytrzymały, przeżył już z nim trochę, ogólnie poleca.

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-056 to zegarek z WV i TS za 499.

Alternatowa z taka sama obudowa ale innym modulem jest G-056 lub G-056B. W sumie jest chyba 7 wersji kolorystycznych. Kosztuja znacznie mniej bo 299 zl. Fajny zegarek z oldschoolowym designem i rownie wytrzymaly jak inne G. Polecam. Chyba ze za maly bedzie dla Ciebie, bo G-Shock moim zdaniem powinien byc duzy i preferuje busole a la Rough Ridery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny jest... a dużego G też mam (Mudman'a w klasycznych kolorkach black & red). Końcowo zdecydowałem się na prostą wersję (bez TS i WC) gdyż niestety w tej szacie kolorystycznej, która zdecydowanie najbardziej przypadła mi do gustu, występuje jedynie w wersji "uproszczonej".

post-125-0-98282200-1330661960.jpg

Panerai... so much more than just a watch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Casio G-shock DW-5600E-1V illuminator. Następcę kultowego niegdyś modelu Casio G-shock DW-5600C-1V. Model ten ( jak poprzedni ) zyskał aprobatę NASA i jest obecnie używany przez kosmonautow ( a nie jest łatwo zdobyć taki certyfikat ). Model ten ma przejrzysty wyświetlacz LCD, duże, dobrze widoczne cyfry, wygodny i elastyczny pasek i co najważniejsze jest płaski, więc dobrze wchodzi pod damski rękaw. Ma wszystkie przydatne funkcje: godzinę ( ktora jest cały czas widoczna w gornej ramce po prawej stronie wyświetlacza przy przełączeniu na inne funkcje ), datę, multi alarm, timer, stoper, podświetlenie typu illuminator ( niebieskie? zielone? ) z funkcją synchronizacji z sygnałem pełnej godziny i alarmu. Oczywiście ja wolę potężny model Casio G-shock DW-6900-1V. DW-5600E jest dla tych, ktorzy chcą mieć nieduży zegarek typu basic. :roll:

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.