Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bartek19877

XIII Spotkanie Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków - fotorelacja! [Dużo zdjęć]

Rekomendowane odpowiedzi

W minioną sobotę (03.06.2017) w warszawskim hotelu – Mariott odbyło się kolejne spotkanie Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków. Była to już trzynasta tego typu impreza w dziejach klubu, ponownie zorganizowana na bardzo wysokim poziomie. Mimo, że osławiona „13” zazwyczaj niczego dobrego nie wróży, tak w tym przypadku odbyło się bez kłopotów.

Wyświetl pełny artykuł 

P.S

Dużo zdjęć zegarków :) Poczekajcie, aż się wszystkie załadują.

Pozdrawiam

Bartek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz pierwszy z tak bliska    / tzn. nawet mogłem założyć je na nadgarstek /  widziałem zegarki manufaktury BOVET. To prawdziwe dzieła sztuki. Kompozycje tarcz, precyzja wykonania i dbałość o każdy detal na najwyższym poziomie. Mechanizmy zachwycające urodą. W tym roku ta marka zrobiła na mnie największe wrażenie. Moim zdaniem właśnie BOVET był "perełką" tegorocznego spotkania. 

Sporo ciekawych zdjęć mimo złych warunków do fotografowania. Hotelowe sale nie sprzyjają robieniu dobrych zdjęć, a jednak się udało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bovet'y to już nie jest zegarmistrzostwo to po prostu sztuka i to najwyższych lotów. Chociaż na co dzień wolałbym bardziej stonowanego Czapka :-) . Zdjęcia faktycznie bardzo dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie również Bovet 1822 był No.1! Firma perfekcyjnie przygotowana do spotkania. Ekipa bardzo miła i pomocna. Juz niebawem wywiad z Project Menager'em ;)

Dzięki Panowie za miłe słowo co do zdjęć - starałem się. Warunki tragedia do fotografowania zegarków. Udało sie dzięki naszemu klubowemu koledze - Krzysztofowi, który udostępnił mi zewnętrzna lampe :) Bez tego byłoby bardzo ciezko :) Co ciekawe poznałem go w dzień spotkania, także to doskonały przykład ze pasja jednoczy :) Dzięki wielkie Krzysiek!!!

Pozdrawiam

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.