Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Wasyl

swatch group service mieszane uczucia - długie

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa koronka, nowe szkło ciekawe ile kosztują te części. Cena jest chyba normalna, tylko nasze zarobki są chore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eech Submarinera można by wyrwać za tą kwotę , rozumiem że w przypadku PP cena jest znakomita - ale Kto z nas nosi PP lub ma - bo rozumiem że aby nosić to trzeba mieć ze 2 lub 3 sztuki :roll: Mariusz niestety Twoje przykłady sprawiają że czuję się jeszcze biedniejszy niż jestem w rzeczywistości :roll:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, cena serwisu tego konkretnego zegarka może się wydać przeogromna, ale dla mnie nie ma to znaczenia, sygnał jest czytelny - na zachodzie serwisują zegarki solidnie; konkretnie podają co zrobili, co wymienili, co ile kosztuje. Założę się, że na wymienione części dają gwarancję. Ja nie noszę PP, ale jeżeli będę serwisował mojego ML to na pewno w Berlinie.

I love it when a plan comes together

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh
Założę się, że na wymienione części dają gwarancję.

Nie musisz się zakładać, bo w karcie serwisowej też o tym napisali.

Mariusz niestety Twoje przykłady sprawiają że czuję się jeszcze biedniejszy niż jestem w rzeczywistości :roll:

No cóż, nie Ty jeden :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.