Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bartek19877

Adam Kornacki - nowa twarz Casio Edifice

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatnich dniach dystrybutor marki Casio Edifice poinformował o nowym ambasadorze tych modeli. Od teraz wyroby marki będą reklamowane przez pana Adama Kornackiego. Pan Adam jest człowiekiem z pasją, który w pełnym wymiarze godzin robi to, co lubi. Jego przygoda z dziennikarstwem zaczęła się gdy był jeszcze uczniem liceum.

Wyświetl pełny artykuł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Nie wiem, czy to kwestia zdjęć, ale wygląda jakby mu do nich nawet bransolety nie dopasowali. Chyba, że nosi się jak kierowcy MPK, wtedy rozumiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy to kwestia zdjęć, ale wygląda jakby mu do nich nawet bransolety nie dopasowali. Chyba, że nosi się jak kierowcy MPK, wtedy rozumiem ;)

Hahaha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Albo mu obojętne co nosi, albo po prostu kasa jest najważniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Ciekawe czy Adam w swoich programach nadal będzie nosił TH Link Calibre S czy już Casio?

Szczerze mówiąc to jego osoba pasuje mi do Casio Edifice tak jak Bogusław Linda do Renault Talisman, czyli moim zdaniem nie pasuje kompletnie.  ;)

Novak Djokovic swojego czasu nosił AP, ale gdy dowiedział się o pięknej historii i dokonaniach manufaktury Casio bez zawahań dumnie prezentował na nadgarstku ich in-hous'owe czasomierze. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Novak Djokovic swojego czasu nosił AP, ale gdy dowiedział się o pięknej historii i dokonaniach manufaktury Casio bez zawahań dumnie prezentował na nadgarstku ich in-hous'owe czasomierze. ;)

A nie Seiko?

Bardzo lubię programy Kornackiego, dla sportowego zegarka to właściwy ambasador, dużo bardziej przekonująco to wygląda niż Floyd Mayweather jr z AP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Oczywiście że SEIKO. Sam jedną limitkę sprzedałem ;)

novak_djokovic_02_by_sandro_baebler-1024

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarówno Casio jak I te solarne Seiko kompletnie mi się nie podobają. Nadziurgane tam jest za dużo. Przecudowane. Tag Heuer też miał parę wpadek ale ogólnie to mistrzowie sportowego designu tworzący zegarki charakterystyczne.

Zobaczcie na kopertę tych Casio czy Seiko przecież te kształty ma miliony innych zegarków, także za 20zł na allegro. Nie ma tutaj żadnego przewodniego języka stylistycznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Marcin, mnie też nie. Dodatkowo jak pomyślę, że tarcza w takim solarnym gps Seiko za 9000zł jest wykonana jak w zegarku za 900zł to już w ogóle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.