Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Capri

Jakiego G-shocka masz dzisiaj na ręku

Rekomendowane odpowiedzi

A dziś z powodu rozmowy o tym właśnie zegarku wylądował na nadgarstku mój największy projekt .....
IMG-20240212-122321.jpg&key=525434ed1e14ae5fc04e3c5a136cd50411fda1a832b13fecf7a09bbff7f3d55b

Gratuluję samozaparcia i ostatecznego efektu. Zwłaszcza z tym paskiem. Wygląda świetnie!
A jak mu jeszcze te śruby w bezelu wyrównasz, żeby wszystkie tak samo były, to już w ogóle będzie "mnjut".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minutes ago, p.r.p. said:

Gratuluję samozaparcia i ostatecznego efektu. Zwłaszcza z tym paskiem. emoji3059.pngWygląda świetnie!
A jak mu jeszcze te śruby w bezelu wyrównasz, żeby wszystkie tak samo były, to już w ogóle będzie "mnjut".emoji6.png

Dzięki :) !! Przy tej cenie mogłem się uczyć na nim, trochę zabawy było, wybierania koloru czcionki żeby był ładny granat, jedna śrubka była urwana w kopercie więc trzeba było wiercić i potem czekać prawie 5 miesięcy na nowe śrubki z SW24, pasek wpadł przypadkiem szczerze powiedziawszy, któregoś dnia widziałem ogłoszenie gst-w... modelu i pomyslalem ze fajny ma pasek. Jest troche wezszy niz standardowe ale nie widac tego tak bardzo jak jest na rece.

A powiesz o co chodzi z tymi śrubkami bo totalnie nie mam pojęcia 🤨

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, G-szok napisał(-a):

Dzięki :) !! Przy tej cenie mogłem się uczyć na nim, trochę zabawy było, wybierania koloru czcionki żeby był ładny granat, jedna śrubka była urwana w kopercie więc trzeba było wiercić i potem czekać prawie 5 miesięcy na nowe śrubki z SW24, pasek wpadł przypadkiem szczerze powiedziawszy, któregoś dnia widziałem ogłoszenie gst-w... modelu i pomyslalem ze fajny ma pasek. Jest troche wezszy niz standardowe ale nie widac tego tak bardzo jak jest na rece.

Jedne są bardziej w poziomie a te na dole w pionie 🤗🤗🤗 te na dole zrób tak jak te na górze i będzie 👌👌👌

Coś chyba w tym stylu 🤔🤔🤔

IMG_20240212_142156.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

Ustaw je tak:
\ /
- -
/ \

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minutes ago, p.r.p. said:

Ustaw je tak:
\ /
- -
/ \
emoji6.png

4 minutes ago, TomcioMiki said:

Jedne są bardziej w poziomie a te na dole w pionie 🤗🤗🤗 te na dole zrób tak jak te na górze i będzie 👌👌👌

Dzięki za podpowiedź. Nie wiem czy się zdecyduje 😶 bo właśnie w ten sposób urwałem jedną śrubkę i miałem potem zawał prawie. Chciałem dokręcić śrubkę i delikatnie dokręcając słyszałem ten niemiły dźwięk pęknięcia - okazało się, że złamała się. A pękła tak, że nie miałem za co złapać jej, z drugiej strony podejścia nie ma :)  potem tylko czekanie na dostawę śrubek przez SW24 kilka miesięcy (znalazłem inne miejsce w stanach ale wysyłka była za droga). Chyba więc zostawię je jak są, dreszcz mnie łapie jak myślę o dokręcaniu ponownie :D nie mniej jednak dziękuje za wskazówki, dam znać czy zaryzykowałem ;) 

pixlr-20240212142604435.jpg

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki za podpowiedź. Nie wiem czy się zdecyduje  bo właśnie w ten sposób urwałem jedną śrubkę i miałem potem zawał prawie. Chciałem dokręcić śrubkę i delikatnie dokręcając słyszałem ten niemiły dźwięk pęknięcia - okazało się, że złamała się. A pękła tak, że nie miałem za co złapać jej, z drugiej strony podejścia nie ma   potem tylko czekanie na dostawę śrubek przez SW24 kilka miesięcy (znalazłem inne miejsce w stanach ale wysyłka była za droga). Chyba więc zostawię je jak są, dreszcz mnie łapie jak myślę o dokręcaniu ponownie  nie mniej jednak dziękuje za wskazówki, dam znać czy zaryzykowałem  
pixlr-20240212142604435.jpg&key=c007d28108ca44e2246d10033de8a974a039dbb540d1f07de76ccdd46d690351

To nie było tematu. Nic nie ruszaj, jest dobrze.
Prawdę mówiąc myślałem, że to może takie atrapy jak w Romku gw-9400, gdzie je sobie kręcisz, w którą stronę chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi