Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

swinemunde68

rolex oyster perpetual datejust superlative chronometer officially certified

Rekomendowane odpowiedzi

Zegarek nie jest ORYGINALNY,  dodatkowo sugeruję nie nosić, metal z którego jest wykonany może spowodować zmiany skórne.....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po czym to stwierdziłeś? , jest złoty , człowiek mówił że kiedyś zapłacił 60tyś i chce sprzedać, fotki słabe  mogę podesłać lepsze , podarawał go przyszłej żonie w 2000r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdź na stronę Rolexa i zobacz jak wygląda prawdziwy, albo na rolexmagazine.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vlepek

ile chce za niego,-ten czlowiek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

20 tyś

tenor.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tenor.gif

Proszę Kolegi bez docinania , chyba jest to poważne forum ID , pozostałym Kolegom którzy pomogli jeszcze raz Wielki Szacun 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez ParPusiak
      Cześć.
      Mam pytanie czy od tego sprzedawcy mogę zamówić ten zegarek i czy to nie będzie jakaś podróbka lub jest to oryginalny ? Czy wszystko co oferuje wraz z nim wystarczy do ewentualnej reklamacji ? Niestety nie znam się na zbytnio na zegarkach więc wolałem zapytać się  osób doświadczonych ,ewentualnie o co zapytać sprzedającego aby mieć pewność.
      http://allegro.pl/zegarek-casio-meski-g-shock-ga-100-1a4-zibi-gw3-3-i4085836469.html
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.