Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rojas

Sportowy kwarc do ok. 1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

chcę zrobić ojcu prezent urodzinowy w postaci sportowego zegarka. Przewertowałem dziesiątki sklepów i wciąż mam problem ze znalezieniem odpowiedniego modelu i kieruję do Was prośbę o przedstawienie jakichś propozycji.

Wymagania:

- cena do 1000 zł (w razie potrzeby mogę dorzucić do tej kwoty max 150 zł), zamówienie z zagranicy wchodzi w grę, mogę zaczekać na przesyłkę z Japonii itd.,

- maksymalnie 43 mm średnicy,

- sportowy design, mile widziany chronograf,

- WR 200M, ewentualnie 100M (niestety klasyczne divery odpadają),

- z uwagi na przeznaczenie zegarka zegarki mechaniczne raczej nie wchodzą w grę,

- mile widziany chronograf,

- preferowany pasek kauczukowy/silikonowy (to akurat można wymienić już po zakupie więc nie jest to punkt obligatoryjny).

G-Shockami nie jestem zainteresowany.

Idealny byłby Citizen CA4250-03E, gdyby nie rozmiar, więc szukam czegoś jak najbardziej zbliżonego do tego modelu.

Jako wyjście awaryjne traktuję model Citizen BL5435-58E i dokupienie do niego kauczukowego paska - czy ktoś z Was wie o jakich parametrach pasek będzie odpowiedni dla tego modelu?

Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz Seiko Prospex kinetic:

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-seiko-prospex-sun049p2?gclid=EAIaIQobChMIvbD0h6K71wIVqbftCh2XcwBgEAQYASABEgIiPfD_BwE

Podobny jest Seiko Prospex solar, sam kiedyś się nad takim zastanawiałem, ale rozmiar 45 mm...

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-seiko-sne423p1

Dzięki za propozycję, ale niestety to jednak nie to czego szukam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.