Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

cytochrom

ETERNA BUMPER I LONGINES 12.68

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj przyszly - eterna cal. 833 smiga slicznie a longines cal. 12.68 do naprawy - balans caly ale cos nie tak z walkiem,

a propos ktory z klubowiczow rowniez licytowal?:lol:

3bd13dj4.jpg

Shot at 2007-07-10

post-514-0-37329500-1330663278.jpg

Shot at 2007-07-10

pozdrawiam

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem aukcje - ale nie licytowałem choć było warto :!: w sumie jest czego pogratulować :!:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

tez tak mysle - strasznie sie napalilem a tu jak na zlosc posiali je na poczcie- walczylem 2 dni aby je znalesc - amerykanska poczta jest chyba gorsza od polskiej - nikt nic nie wie a odsylaja w kolko jak w Polskim urzedzie - prawie zwatpilem ze je dostane....

caly czas waham sie co do longinesa - nie wiem na ile jest wart restauracji - tarcza do robienia i cos nie tak z nacigiem ale poczekam na fachowa opinie.

pozdrawiam

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Longines ruszyl i smiga punktualnie - poprzedni wlasciciel wygial walek przy nakrecaniu - po domowej korkekcie smiga az milo - coz nastepne zdjecia po wymianie koronki i odnowieniu tarczy

pozdrawiam

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj wyczyścić - nie maluj tarczy :!: to tak jakbyś namalował od nowa obraz a zachował jedynie treść i gabaryty . warto odnowić kopertę i wyczyścić werk ewentualnie wskazówki - ale tarczę zostaw .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

Na pewno wskazowki - farba sie wykrusza (prozba o pomoc -czy ktos z was ma doswiadczenie z farbami luminescencyjnymi i co myslicie o tym http://glowinc.com/SearchResult.aspx?CategoryID=2 ; nie chce sie bawic wmiesznie trytu z fosforem - moglbym - taka praca ..;), ale poprostu za duzo komplikacji), po tym co sam mu moglem zrobic z werkiem smiga az milo juz 24h ;), ale czyszczenie nie zawadziloby, ale to dopiero w kraju,

co do koperty to mi sie podoba jak jest - moze troszke przepoleruje ale to maks - ma numer wybity dodtakowo kolo jednego z uszu - szkodaby bylo to sknocic,

co do tarczy to o cudzie nie znalazlem dizsiaj w labie amoniaku:),co za czasy - sprubuje h2o2 i zobacze, tez wolalbym go tylko odczyscic, niestety z bliska farba troszke odlazi wiec nie wiem na ile to pomoze,

ale zgadzam sie z toba ze zabiera to sporo duszy z zegarka,

pozdrawiam

Rafal

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czesc

Na pewno wskazowki - farba sie wykrusza (prozba o pomoc -czy ktos z was ma doswiadczenie z farbami luminescencyjnymi i co myslicie o tym http://glowinc.com/SearchResult.aspx?CategoryID=2 ; nie chce sie bawic wmiesznie trytu z fosforem - moglbym - taka praca ..;),

Paluchów nie oblizuj ;)

Ta farba jest raczej do cyferblatów. Do wskazówek używa się pasty.

A zegareczki są piękne - szczególnie Longines. Przyjmij gratulacje.

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.