Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lukcio34

Oznaczenie dni tygodnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zauważylem w posiadanym zegarku GW-M5610,że dość dziwnie wyświetla się skrót dla środy,wyswietla sie LU E,a chyba powinno być WE.Dla poniedziałku było MO,dla wtorku było TU(jeśli dobrze pamiętam),a dla środy jest już zupełnie inne oznczenie: LU E zamiast WE.Czemu środa w zegarku wyświetla się jako LU E zamiast WE i czy da sie jakoś to zmienić,by oznczenia dni tygodnia wyswietlały się poprawnie dla angielskich nazw dni tygodnia?

Mam nadzieję,że dobrze nazwałem swój temat,a jeśli był już taki temat poruszany to przepraszam,ale wolałem napisać i uzyskać na niego odpowiedź.

Do posta: Już wiem czemu środa wyświetla się LU E zamiast WE,bo w tym zegarku LU to oznaczenie litery W,bo sprawdzając funkcje,odnośnie czasu światowego zamast WT jest onaczenie LUT czyli inaczej WT(czas światowy).Więc wszystko jest tak jak być powinno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.