revolta4 14508 #1026 Napisano 13 Kwietnia 2023 4 godziny temu, shizofremia napisał(-a): Napewno mówimy o tych samych paskach do gpr b1000? Zdjecie kolegi który prosił mnie o poszukanie paska taniej niż 600zl . A zrobię fotę kolejnego karbonu jak wygląda w GPW 1000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #1027 Napisano 13 Kwietnia 2023 2 godziny temu, revolta4 napisał(-a): Zdjecie kolegi który prosił mnie o poszukanie paska taniej niż 600zl . A zrobię fotę kolejnego karbonu jak wygląda w GPW 1000 Nie szanuje to tak mo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14508 #1028 Napisano 13 Kwietnia 2023 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Nie szanuje to tak mo No tak .na rękę do zdjęcia i najlepiej nie zapinać 😅😆😁😄😃😄😅🤣😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 169 #1029 Napisano 25 Listopada 2023 Miałem fakt duży ale jak na gabaryty wygodny pasek dość szybko łapał jakieś przecierki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qqryku 0 #1030 Napisano 22 Maja 2024 Parowkowy skrytozerca w swoim GPRze 🙂 ktorego kupilem niedawno uzywanego oczywiscie tez tak mam🙂Bezel z napisem sensor w gornej czesci ma luz.Dokrecilem go ale nic to nie dalo.No moze luz jest delikatnie mniejszy🤔?Ale jest nadal.Tak samo psaek tez trzeszczy🙂 Zmienilem pasek i ten obecny jak go delikatnie sciskam z dwoch stron na wysokosci tego wyciecia pod napisami w gornej jego czesci to trzeszczy 🙃W sumie nie zwrocilem na to uwagi jak pasek byl jeszcze w oryg.Nie wiem moze dorwe jeszcze nowy boczny bezelek i zmienie chociaz ten luz mi az tak nie przeszkadza to jednak wyeliminowanie go sprawilo by mi satysfakcje he he😷I zauwazylem jeszcze u siebie ze lewy gorny przycisk jak sie go naciska to ma taki klik.Mam nadzieje ze ten klik nie bedzie mial wplywu na water resistant🙂A tak to zegar jak dla mnie sztos.Piekny😍Jedno z G shock owych marzen spelnione😊 0 Kazda rysa na zegarku G-shock przypomni Ci z czym dzień w dzień zmaga sie Twój zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 483 #1031 Napisano 20 Lipca 2024 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 483 #1032 Napisano 28 Lipca 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilkkk 2 #1033 Napisano 1 Grudnia 2024 Witam kolegów, pytanie orientujecie się gdzie teraz można dostać w miarę tanio czarny pasek do niego? dzięki za podpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach