Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ShogunToyo

Casio Edifice EQW A1200? Godny Uwagi?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako że jestem już posiadaczem 2 zegarków, jeden to casio g-shock a drugi Edifice redbull edition to zastanawiam się od dłuższego czasu na zakupem modelu wymienionego w temacie. Chodzi mi głównie o ten z czerwonym obramowaniem tarczy i stalową bransoletą. Chciałem wiedzieć czy warto wydać niecałe 2000 PLN na ten model oraz jak ogólnie zegarek się sprawuj? Wiadomo że im więcej funkcji w zegarku tym więcej może nawalić. Ja wiem ze to seria Edifice ale różnie z tym czasami bywa.

Pozdrawiam.8465de7e931dce0d999f70bc2204f620.jpg

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Zegarek zaawansowany technicznie m.in. system Tough Mvt. oraz zabezpieczenie przed wpływem uderzeń i wibracji (alpha Gel) ale czy warto? Moim zdaniem nie. Po pierwsze to już stary model. Brak szafirowego szkiełka oraz brak dodatkowo utwardzonej powierzchni koperty i bransoletki. W tej cenie znajdziesz już zegarek kontrolowany GPS i wykonany z lepszych materiałów (Citizen).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.