Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Ramiuz

Vostok europe - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramiuz

Witam wszystkich forumowiczów; zagościłem na forum ponieważ jetem zainteresowany kupnem rosyjskiego zegarka, dokładnie chodzi mi o ten model: http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...amp;language=pl

Ponieważ jest tu wiele osób znających się na rzeczy, prosiłbym o opinie na temat tego zegarka; może ktoś już go ma i podzieli się "wrażeniami" ;). Mam wątpliwości co do ceny; czy są jakieś inne sklepy internetowe gdzie można by go kupic nieco taniej :? ...Przyznam że nie jestem ekspertem w dziedzinie zegarków (posiadam jedynie dwa vostoki z czasów ZSSR :|) dlatego wszelkie podpowiedzi mile widziane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość em_gie

Ramiuz - przydatnym narzędziem tego forum jest wyszukiwarka. Jeśli odpowiednio się ją skonfiguruje (np. pokazywanie poszczególnych postów albo całych tematów) to można znaleźć sporo ciekawych wypowiedzi na temat różnych zegraków, w tym vostoka. Nikt nie będzie pisał drugi raz elaboratu na ten temat :-)

Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz zegarek ruski do szpiku kości to VE jak to mówią takie na dwoje babka wróżyła. Bo koperta jest made in Litwa. Werk ruski. Ale wszystko to przyzwoitej jakości.

Jeśli Cię to nie zraża to z opinii forumowiczów wynika, że jest to przyzwoita opcja jeśli szukasz zegarka nazwijmy go klasy średniej, bo szwajcar to to nie jest.

W opcji ekonomicznej godna polecenia jest Vostok Amfibia- na allegro znajdziesz sprawdzonego sprzedawcę.

A co do kwestii ceny to w polskich sklepach trzymają się na tym samym poziomie. Taniej znajdziesz w praktycznie każdym zagranicznym sklepie. Tak na marginesie kiedyś poświęciłem temu temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ramiuz

Widzę że zanim zacznie się coś pisac na forum najpierw trzeba je gruntownie przestudiowac ;); więc studiuje. Międzyczasie zapytam: na większości aukcji internetowych dot. zegarka z tematu jest napisane iż mechanizm jest łożyskowany na 31 kamieniach tymczasem na tarczy wyraźnie pisze 32; jakieś niedomówienie??

Ogólnie rzecz biorąc po prostu ten zegarek "wpadł mi w oko", amfibi nie chcę ,bo to typowy zegarek dla nurków i jak to piszą na forum "wół roboczy" ;). Ja natomiast posiadam już takiego "robola" i jest to wostok z czasów USSR; a raczej sam mechanizm osadzony w kopercie marki "Dolphin" (jeśli można to nazwac marką). Tak więc uparłem się na VE, tylko ta cena ehh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramiuz- wysłałem do Ciebie PM w sprawie Vostoka Europe, wczoraj po 17.00 lecz widzę, że chyba znów jest problem z dostarczaniem PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gry76

właśnie kupiłem takiego antonowa tylko na pasku,zegarek robi naprawde wrazenie,jest swietny,duży,ciezki czuli wszystko co mnie cieszy...po sprawdzeniu śpieszy się tylko 6 sek na dobe...super!!!polecamtylko ja dałem za mojego 530 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.