Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Piotr_Vis

Szukam pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Szukam zegarka podobnego do Union Glashutte Belisar Pilot Chronograph. Niestety, ten wykracza dwukrotnie poza mój budżet.

Przede wszystkim interesuje mnie średnica powyżej 42 mm. Jeżeli macie jakieś propozycje co można kupić do 5500 zł lub aktualnie sprzedajecie taki zegarek, czekam na odpowiedzi lub prywatne wiadomości.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Czy chrono w przypadku poszukiwanego przez Ciebie pilota to konieczność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby świetnie, lecz nie wykluczam braku ze względu na budżet. Po prostu liczę na wysoką jakość wykonania i solidność :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeśli nie musi być chrono, to w tej kwocie polecam Alpinę Startimera Pilota. Średnica 44 mm, spora i klimatyczna koronka, a do tego bardzo dobra jakość wykonania. Na naszym bazarku jest jedna z szarą tarczą. Jeśli chrono, to np. Davosa Bussines Pilot Chronograph - miałem i chwalę sobie. Można też zapolować na Glycine Combat 7 Chronograph - niedawno była taka na naszym bazarku, z piękną granatową tarczą - Ref. 3869. Stowa proponowana powyżej to także super pomysł, bo to jedna z tych kilku marek, które produkowały oryginalne fliegery :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie musi być chrono, to w tej kwocie polecam Alpinę Startimera Pilota. Średnica 44 mm, spora i klimatyczna koronka, a do tego bardzo dobra jakość wykonania. Na naszym bazarku jest jedna z szarą tarczą. Jeśli chrono, to np. Davosa Bussines Pilot Chronograph - miałem i chwalę sobie. Można też zapolować na Glycine Combat 7 Chronograph - niedawno była taka na naszym bazarku, z piękną granatową tarczą - Ref. 3869. Stowa proponowana powyżej to także super pomysł, bo to jedna z tych kilku marek, które produkowały oryginalne fliegery :-)

Jeśli ma być chrono, to Alpina Startimer również spełnia wymagania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeśli ma być chrono, to Alpina Startimer również spełnia wymagania :)

Nówkę da radę wyrwać do 5500 zł? W polskim sklepie to chyba raczej nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nówkę da radę wyrwać do 5500 zł? W polskim sklepie to chyba raczej nie...

Kolega nie pisał że musi być nówka. Używany w stanie idealnym się da :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Słusznie, wręcz napisał, że jak ktoś sprzedaje, to on jest zainteresowany. Znakiem tego, faktycznie nie musi być nówka ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega nie pisał że musi być nówka. Używany w stanie idealnym się da :)

Czyżby Ci się już znudziła Alinka? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby Ci się już znudziła Alinka? :)

Rozważam różne opcje ;) nie znudziła mi sie, tylko spora trochę. Ale jak ją zakładam to jednak oko cieszy jak mało co. W marcu będę we Frankfurcie, tym razem na 100% odwiedzę sklep, a może i fabrykę Sinn. Profilaktycznie myślę o uzbrojeniu się w fundusze zakupowe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie rację, nie wykluczam używki :) Bardzo myślę o ofercie kolegi Traczu, bo jest o czym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Alpinka Kolegi @traczu zacna jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TigerBear

Alpinka Kolegi @traczu zacna jest...

Jest, to fakt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.