Lisowczyk 2 #1 Napisano 9 Marca 2018 Witam dziś rozbierałem bransolete Seiko z zegarka Sarb 033 zostaly tam użyte sztyfty z tulejką trochę inne niż standardowe jednoelementowe z szerszym zakonczeniem. Czy ktoś z Was wie jak użyć ich ponownie, jak wsadzić taki sztyft z tulejką aby ona zamieściła się w oczko ogniwa? Pozdrawiam klubowiczów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 3707 #2 Napisano 9 Marca 2018 Odwrotnie niż strzałki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisowczyk 2 #3 Napisano 9 Marca 2018 Cześć próbowałem tak od samego początku lecz po wejsciu sztyfty tulejka się blokuje. Chyba posłużę się klasycznym sztyftem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7136 #4 Napisano 9 Marca 2018 Zobacz jak wychodzą piny i z której strony jest tulejka.Składasz po prostu dokładnie odwrotnie.Ja dodatkowo, już po złożeniu dopycham lekko tulejkę w bransolecie drugą, luźną tulejką. Wtedy mam pewność, że pin dokładnie w niej siedzi.Nie jest to trudne, tylko wymaga trochę wprawy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #5 Napisano 10 Marca 2018 Może to ułatwi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach