Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

neixet

Chyba sie zakochalem

Rekomendowane odpowiedzi

Kup sobie, bo jeszcze ktos Cie uprzedzi. Naprawde warto. Fantastyczny stosunek jakosc/cena. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym życiu chyba nie uda się uzbierać takiej kwoty :?

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że ostatni komentarz pod filmikiem "great for people with small penis" nie odbiega daleko od rzeczywistości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uważam, że ostatni komentarz pod filmikiem "great for people with small penis" nie odbiega daleko od rzeczywistości.

przykre

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W tym życiu chyba nie uda się uzbierać takiej kwoty :?
z takim podejsciem pewnie nie :)

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość holden

do pieczarek: a ja mam inna psychologiczna definicje na twoje slowa.

Ludzie zazdrosni i zawistni maja...

A zegarek jak i filmik niesamowity.Widzialem go juz z miesisc temu.

Przedluzeniem penisa moze byc merc lub subaru impreza, ktora sie mozna wozic dla szpanu.

A ja bym sie zamknal z takim JLC w swoim pokoju i przy lapmce patrzyl jak dziala. Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przedluzeniem penisa moze byc merc lub subaru impreza, ktora sie mozna wozic dla szpanu.

mozesz wyjasnic? jesli kupie sobie impreze to bedzie to znaczylo ze mam jakies kompleksy?

Jesli ktos dalby Ci do wyboru Mercedesa CLS 350, lub jakiegos nowszego fiata i wybralbys fiata, to sory, chyba jestem jakis inny.

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość holden

Daniel po pierwsze: ja tu bronie cie przed atakiem na twoj post o ty co?!!? :wink:

Po drugie: skoro ktos pisze, ze ten JLC w ktorym sie zakochales, jest dla kolesi jako przedluzenie penisa to ja odpowiadam, ze dla mnie sportowe auta sa preszej dowartosciowaniem (na pokaz) swojego mizernego ego.

Wiec nie rozumiem, czemu na to zadajesz mi pytanie czy jakby mi ktos dawal fiata lub subaru to co bym wybral?Pewnie, ze bym wybral subaru.

Sprzedalbym od razu i kupil sobie nowa honde civic type R i Panerai - ot taki kontrascik. Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezdyskusyjnie - JLC wart jest miłości...

I love it when a plan comes together

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Daniel po pierwsze: ja tu bronie cie przed atakiem na twoj post o ty co?!!? :wink:

Dzieki serdeczne ale jednoczesnie atakujesz pogladami o przedluzaniach penisow ktorych nie kumam:P Ale nie przesadzajmy z tymi okresleniami, my po prostu dyskutujemy;) Po prostu nie wiem co jest zlego w tym ze subaru jest niezawodne, ma kopa jak malo jakie auto i do tego tak NIEPOZORNIE wyląda, co jesli juz bardzie pasowalo by dla facetow, z malymi wackami ceniacych swoje umiejetnosci niz wielkosc;)

Temat o jlc a my tu o penisach

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przytrafiła mi sie dzisiaj taka dziwna historia. Otóż poszedłem dziś na targ, i spotkałem tam gościa który skupuje- sprzedaje zegarki, na pytanie o coś "ciekawego", pan wyjął z kieszeni czerwone pudełeczko z emblematem Omegi, a w środku ni mniej ni więcej tylko zegarek tej marki, wraz z rachunkiem od jubilera, i cena 9000 złotych tyle że nie ma daty zakupu, a musiało to być na długo przed denominacją,. Zegarek w stanie bardzo dobrym zarówno od strony technicznej i estetycznej, ot ktoś długie lata trzymał w szufladzie jako skarb. Na pytanie o cenę krygował się trochę ale w końcu mówi- pięćset!. Moje pytanie jest takie: Czy rzeczywiście za komuny można było kupić zegarki marki Omega? i czy takie pięćset! można za to dać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze! to miał nowy temat! przepraszam! :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przytrafiła mi sie dzisiaj taka dziwna historia. Otóż poszedłem dziś na targ, i spotkałem tam gościa który skupuje- sprzedaje zegarki, na pytanie o coś "ciekawego", pan wyjął z kieszeni czerwone pudełeczko z emblematem Omegi, a w środku ni mniej ni więcej tylko zegarek tej marki, wraz z rachunkiem od jubilera, i cena 9000 złotych tyle że nie ma daty zakupu, a musiało to być na długo przed denominacją,. Zegarek w stanie bardzo dobrym zarówno od strony technicznej i estetycznej, ot ktoś długie lata trzymał w szufladzie jako skarb. Na pytanie o cenę krygował się trochę ale w końcu mówi- pięćset!. Moje pytanie jest takie: Czy rzeczywiście za komuny można było kupić zegarki marki Omega? i czy takie pięćset! można za to dać?
sprawdzałeś werk?

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, niestety nie sprawdzałem, obejrzałem go ze wszystkich stron, nie było śladu otwierania koperty, a ten gość raczej w porzadku. Kupiłem od niego za pare groszy rosyjski zegarek, potem go sprawdziłem u zegarmistrza, było w porzadku. Jak to przenieść na nowy temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaloz nowy temat a swoj post wyedytuj tak zeby pasowal do tego watku:) Albo popros admina:)

Pozdrawiam, Daniel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje.Założyłem nowy temat. A w tym temacie to filmik obejrzałem, i jeszcze raz obejrze, a potem jeszcze raz, a potem.... tyle mojego. Ale chciałbym tak na zywo!. Gdzie można zdobyć więcej szczegółów na temat tego mechanizmu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dalakon

Cały świat może mi mówić że mam małego penisa byleby mnie było stać na to cudo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość boooz

Smiałe stwierdzenie :shock: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gdyby Cię było stać nikt by tego nie mówił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jeśli o mnie chodzi, to z chęcią Ci pomogę i mogę wszystkim tak mówić.

Tylko czy na pewno wówczas będzie Cię stać?

to oczywiście tylko żart

I love it when a plan comes together

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba lepiej kupić peugeota 206- tam byl montowany na desce rozdzielczej zegar Jaeger :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to chyba lepiej kupić peugeota 206- tam byl montowany na desce rozdzielczej zegar Jaeger :)

i to jest najlepsze w tym aucie

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.