Kosma 204 #1 Napisano 11 Maja 2018 Był u mnie tylko przez chwile. To naprawde swietnie wykonany zegar z wieloma smaczkami. W cenach, w jakich mozna go nabyc na CH24 jest tego absolutnie wart. W zasadzie, to z perspektywy czasu zaluje, nie zamienielem go ze zwoim Aquaracerem. Sesja typowo kanalowa z salonowym tłem, robiona komórką G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2 Napisano 11 Maja 2018 Kanapowa, nie kanalowa :D 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #3 Napisano 12 Maja 2018 Kawał divera . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #4 Napisano 12 Maja 2018 W cenach, w jakich mozna go nabyc na CH24 jest tego absolutnie wart. G6 Ciężko się nie zgodzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1807 #5 Napisano 12 Maja 2018 Moge również potwierdzić. Bardzo przyjemny i porzadnie wykonany diver z wieloma smaczkami. I gratuluję fotek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #6 Napisano 12 Maja 2018 Moge również potwierdzić. Bardzo przyjemny i porzadnie wykonany diver z wieloma smaczkami. I gratuluję fotek. Jak na komórkę, bez obróbki, to rzeczywiscie fajnie wyszły, sam się zdziwiłem 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach