JAN89R 12 #1 Napisano 16 Lipca 2005 wszystkie oczywiscie sprawne - ale nakrecanie trwa około półgodziny - także moze kiedyś pozdrawiam aha POZA PÓŁKA MAM JESZCZE TROCHE 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #2 Napisano 16 Lipca 2005 Piękna kolekcja Gratulacje Budziki SLAVA szczególnie lubię, bo na nich najwięcej ćwiczyłem w czasie nauki. Serwisowane potrafią bardzo dokładnie chodzić i często działają dłużej niż żyją ich właściciele. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #3 Napisano 16 Lipca 2005 Ostatnio ożywiłem budzik Slava. Teraz sobie stoi i raźno tyka. Trochę zbyt raźno :wink: Mam czwarty rząd od góry, pierwszy z lewej, zielony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #4 Napisano 16 Lipca 2005 a jeden nie jest SŁAWĄ.... 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TomaszK #5 Napisano 17 Lipca 2005 Taki żółty kurczaczek był moim ulubionym budzikiem w dzieciństwie. Ehh.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Erlich 0 #6 Napisano 18 Grudnia 2011 Fajna kolekcja a kurczaczek dodaje jej uroku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach